Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi van a Librivel? Másnak sem...

Mi van a Librivel? Másnak sem jönnek meg a nemrég rendelt könyvei?

Figyelt kérdés
Még kedden délelőtt leadtam egy rendelést náluk, eddig úgy volt hogy ha délelőtt rendeltem akkor még aznap, de még délután rendelve is másnap feladták a csomagot, és következő reggel már itt volt vele a futár. Most már eltelt kedd, szerda, és most már a csütörtök is, és az automatikusan generált visszaigazoló emailen kívül még semmi értesítőt nem kaptam, még arról se hogy feladták volna - se a Libritól, se a futárszolgálattól. Szóval ezek szerint még fel sem adták. Mi van most velük? Másnak is van ilyen, hogy amit ezen a héten hétfőn, kedden rendelt az nem jött még meg? Érdemes lehet rákérdezni vagy várjak még?

2021. dec. 16. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Ugyan nem a libriből rendeltem hanem egy ruhás oldalról,de ott is írtak hogy a karácsony miatt sokkal több a beérkezett rendelés, lassabban megy emiatt a kiszállítás is. (Akár 9nap) de ez az összes webáruháznál így van szerintem.
2021. dec. 16. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ma rendeltem délelőtt, jött az email, hogy holnap hozzák is a könyvet.

De mondjuk más az, hogy van e nekik raktáron.

Vannak könyvek amik a megjelenési idő után napokkal érkeznek be hozzájuk. Anno rendeltem egy könyvet és rájuk kellett írnom, hogy mikor érkezik, akkor elmagyarázták, hogy még nem érkeztek be hozzájuk a példányok.

2021. dec. 16. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te ezen karácsony előtt egy héttel meglepődsz? :)

Ebben az időszakban extrém nagy megrendelés érkezik, nagyobb, mint az év bármely szakában.

2021. dec. 17. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!