Nemrég olvastam Jodi Ellen Malpastól A védelmező cimü könyvet, és nagyon megtetszett. Valaki esetleg irna ehhez hasonló könyveket?
Figyelt kérdés
Ha nem is pont ez a története a könyvnek lehet arról is szó,hogy a férfi és a nő kezdetben nem türték egymást vagy lehet az is hogy a férfi eltitkoli a nőtöl hogy van egy gyerek meg egy felesége..2020. jan. 2. 17:58
1/5 anonim válasza:
Ne haragudj, fogalmazásból sose voltam jó. De sokan vagyunk itt, hátha valaki ír neked egy könyvet.
2/5 A kérdező kommentje:
Nos úgy látszik én se vagyok a legjobb fogalmazás és kifejezés terén..Srry..Arra gondoltam,h könyvötleteket keresek..
2020. jan. 2. 18:22
3/5 anonim válasza:
Jodi Ellen Malpas többi könyve?
Cimke alapján:
Jay Crownover: Az igazság bajnoka
M. J. Arlidge: Ecc, pecc
Emma Chase: Királyi szerető
Jud Meyrin: A múlt bűnei
Lora Leigh: Érzéki alakulat
Julie Garwood: Szívtipró
T. M. Frazier: King
Joss Stirling: Storm és Stone
Robert Galbraith: Gonosz pálya
Joss Stirling: Summer
Erotikus könyvek
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:)
Ha valaki tud még ezeken kivül az irjon nyugodtan..
2020. jan. 2. 18:58
5/5 anonim válasza:
Erotikus
Lea McKinell:ANGYAL - HARCOSOK
J R Ward Fekete Tőr testvériség
Tea Harrison
Nalini Singh: Angyali vadász// 1világ 2 faj,állandó küzdelem
Lara Adrian:Halhatatlanok alkonyat után
-
Ashley Carrigan
Vi Keeland A főnők/A beosztott
Georgie Downy:A fekete herceg
Borsa Brown:Arab ,Amish ,és a maffia trilógia
Vagy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!