Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Veletek is volt már ilyen?

Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Az egész emberi életemet értelmetlennek érzem, azóta, hogy ma délután kiolvastam a kedvenc könyvemet. Nem tudom, mivel köthetném le magam, csak a szereplőkre tudok gondolni, legfőképpen a kedvencemre. Már most tudom, hogy egy kis idő múlva újra olvasom. Vettem egy új könyvet a könyvesboltban, ami teljesen független attól a történettől, amit olvastam, de valamiért félek hozzákezdeni. Mintha "túllépnék" a kedvenc könyvemen. Veletek is volt már ilyen, hogy állandóan a szereplőkre, sőt az egész történetre gondoltatok egyfolytában?

Ti is ugyanígy éltétek meg?

2021. dec. 13. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De még milyen sokszor!
2021. dec. 13. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Néha velem is volt ilyen, de én a lehető leggyorsabban elkezdtem olvasni egy másik könyvet és akkor abba éltem bele magamat. Ha egy másik könyvet olvasok, az nekem mindig eltereli a gondolataimat az előzőről.
2021. dec. 13. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott ilyen lenni, főleg ha egy nagyon jó könyvet olvasok.

Nem akarok elkezdeni újat se, mert azzal úgy érzem mintha "megcsalnám"😂 azt a könyvet😂.

Ez így nagyon fura, de na

Egyébként megkérdezhetem, hogy melyik könyvről van szó?

2021. dec. 13. 21:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Az Enigma című könyvről, komolyan mondom az a történet a szívemhez nőtt!

2021. dec. 13. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Velem is szokott lenni; pl 9-10 évesen határozottan így éreztem, miután elolvastam a Rejtelmes szigetet, vagy 14 évesen miután befejeztem a Harcosok törzse első ciklusát, de persze ez pár nap, extrém esetben pár hét alatt elmúlik.
2021. dec. 14. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Igen, az Enigma tényleg nagyon jó könyv volt😍

Lehet újraolvasom

2021. dec. 15. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pont ma fejeztem be az Enigma-t. Egész angol fakultáció alatt azon gondolkoztam, miért nem élhetek a könyvben. Egyébként van második része is: Ezüst híd a címe :))
2021. dec. 15. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!