Mi a véleményetek Julia Dippel Örök tűz és Csendes víz valamint Tracy Wolff Sóvárgás és Vonzódás című regényeikről?
Figyelt kérdés
Moobiuson akarok vásárolni. Egészen pontosan Leiner Laura Állj mellém című regényét akarom megvenni, mert azt eddig is tudtam, hogy Laura fantasztikus írónő és szinte minden könyve megvan, de aztán láttam, hogy ha 5 vagy több könyvet rendelek akkor akár 50% kedvezményt is kaphatok és Julia Dippel könyvei amiket említettem felkeltették az érdeklődésemet és szemeztem már vele szóval úgy vagyok vele most miért ne.? Aztán megtaláltam Tracy Wolff könyveit is és a fülszöveg itt is nagyon tetszett. De nem akarok és nem szoktam olvasás nélkül beleugrani egy ilyen vásárlásba szóval inkább megkérdezem itt a véleményeteket. Molyon tök jó kritikákat kaptak és csillagok terén is jól állnak, de nem vagyok még 100% ig biztos. Ha valaki esetleg olvasta esetleg bármelyiket is akkor várom a válaszokat.🥰📚2021. dec. 13. 19:48
A kérdező szavazást indított:
Megéri megvenni ezeket a könyveket?
Inkább hagyjuk.
6 szavazat
1/1 anonim válasza:
Sziaa Tracy Wolff Sóvárgás sorozata, elképesztő ! Jobb szót nem találok rá. Magával ragadó történet. Nem olvastam még, jobb könyvet .🖤
Izara első részét is el olvastam, jó a történet, de annyira nem fogott meg. Megvan a második része is, de még nem olvastam el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!