Tracy McMillan - Miert nem vagy hàzas cimu konyve most akkor nögyűlölő vagy nem?
csak mert olyan dolgokat nyom a nők arcaba amit ha egy himnemű mond akkor rogton elhordjak mindenfele incelnek.
De ha egy nő mondja ugyanaz akkor meg oke?
Vagy netán nem csak az incelek frocsogese h problemak vannak a mai nokkel egyre nagyobb gyakorisaggal?
harmadik vilag beli nok?
az inceleket taposod es meg rasszista is vagy a tetejebe
en nem lennek buszke magamra
amugy meg semmit sem tudsz rolam
Nem ismerem a könyvet, miért lenne szexista?
(Egyébként semmi rasszista nincs abban, amit a #2-es írt. Ajánlom nézz utána a szó jelentésének.)
aki azzal jon h a 3. vilag beli nok egxfajta diszkontalt lehetoseg a ferfiaknak hazassagra azok rasszistak mert abbol indulnak ki h egy azsiai no pl nem olyan jo mint egy feher
kozben meg....hat nem is tudom ki viselkedik momentan noiesebben? egy habzo szaju modern no vagy egy azsiai
ki mondta h szexista a konyv? legyszi me tereld el a vitat
az konyv leirja a noknek h tul valogatosak
tobbek kozott
HAT HOGY MERI!?
kocsog incel
jaaaa hogy ezt a konyvet egy no irta? :O
Több ázsiai barátnőm van több ázsiai országból, gondolkodásban gyakorlatilag semmiben sem különböznek tőlem, vagy a skandináv vagy dél-európai barátnőimtől. Felesleges próbáljátok őket bármiben megkülönböztetni.
Igen, válogatós vagyok. Ezzel mi a baj? Mert azt értem el vele, hogy összejöttem a párommal, aki gyakorlatilag tökéletes számomra (a barátom úgyszintén így van a dologgal). Annyira érdekelne, hogy miért probléma, ha valaki válogatós.
általában az a problema h egy atlagos no is a felso 10%ba tartozo ferfit akar maganak
mikozben o maga nem eleg h nem tul szep de meg csak nem is noies
azt gondoljatok h a jo pasi nem a legjobbat akarja maganak csakugy mint ti?
a ket igenynek sajnos nincs kozos metszete
mivel a jo pasi megteheti h 20on eves csinos lanyokkal legyen
akkor miert választaná az elhervadt viragokat? Nem arra fog felallni nekunk hogy hany diplomad van. Ez igazabol egyáltalán nem erdekli a ferfiakat.
az azsiai nokrol meg csao beszelsz ossze vissza, en is le tudom irni hogy te vagy a hulye ha mar itt tartunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!