Talán fb marketplace
Vagy elajandekozni... sajnos nincs ára a hasznalt könyveknek.
6: mondtam, hogy nem egyszerű... Én sem értem, hogy mikor ennyire drágák a könyvek, miért nem kell töredék áron egy kiolvasott könyv..
VAgy már nem vesznek könyvet az emberek? A könyvesboltok tele vannak...
Antikváriumban megpróbálhatod, bár ott sokat nem adnak érte.
Én anno írtam könyveket és azt se nagyon vették. Nem azért, mert csapnivaló író vagyok (jó, perfekt se vagyok :) ), hanem, mert az embereket nem érdekli az olvasás, akit érdekel, az se nagyon pazarolja az idejét és a pénzét az ismeretlenre.
Nekem egy dedikáláson volt egy néni aki odajött, megnézegette a regényeimet, majd mondta, hogy nem nagyon meri megvenni, mert nem ismer engem, nem tudja, mire számítson.
Akik tiszteletpéldányt kaptak, volt hogy el se olvasták vagy 2-3 mondatot gyorsan elolvastak hogy azt idézhessék a könyvből hogy az tetszett nekik.
De amúgy megértem azokat az embereket akik így állnak hozzá. Én szeretek olvasni, de anno én is kaptam olyan könyvet dedikálva, ami nem érdekelt, az a műfaj nem olyan, ami felkelti az érdeklődésemet így ki se nyitottam a könyvet. :) Mondjuk én nem is kértem tiszteletpéldányt.
Ja, ez a másik, sok ember csak tiszteletpéldányt fogad el. A könyveim kaphatóak a könyvesboltban, évek óta és volt aki mondta, hogy érdekli, nevetséges belegondolni, hogy ennyi idő alatt nem tudta megvenni magának. Volt olyan ismerősöm, akinek megmondtam hogy most nem kapok annyi példányt hogy osztogathassam, legyen szíves megvenni a boltban és megsértődött meg az anyagiakra panaszkodott amikor tudjuk jól hogy áll úgy anyagilag hogy megvegye.
Ja a reklám is ott van még. Gyerekek, tudátok hány alkalommal dobtak már át a palánkon engem hogy majd megosztják a regényeimet egyes vállalkozások aztán nem tették? Tisztelet a kivételnek! De a legtöbb helyen ajándékoztam könyveket és mondták hogy majd kirakják a fb oldalukra mert nekik is jó és nekem is jó reklám, aztán semmi.
A legutóbb egy emberrel beszélgettem. Mondta hogy vannak kapcsolatai és majd ír nekem hátha tud segíteni kicsit a terjesztésben. Azóta is várom hogy írjon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!