Tudnátok ilyen könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
lírán akció van és böngészgettem, de nem nagyon találtam olyat ami érdekelne plusz értékeléseket sem nagyon találok jó pár könyvről.
Leginkább a horror és fantasy téma érdekel.
2021. dec. 5. 17:00
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez tetszene e de én mindenkinek ajánlom a Győrűk urát. 3 részes. Ha az első részét olvasod (A gyűrű szövetsége) annak az eleje kicsit uncsi, de ne hagyd abba. mert nemsokára beindul a sztori.
100% fantasy
75% akció
30% horror
2/7 anonim válasza:
Stephen King könyvei, Ragyogás, Tortúra, Setét torony, Az.
3/7 anonim válasza:
+1 Kingre. Lovecraftot és Poe-t gondolom ismered, de ha nem, őket is érdemes megnézni. Fantasy témában Patrick Rothfuss könyveit ajánlom. George R. R. Martin is jó, ha még nem ismered.
6/7 anonim válasza:
Stephen King, Tolkien, Gaiman, Poe, Lovecraft könyveit én is csak ajánlani tudom. Martinnal vigyázz, a könyvsorozat nincs befejezve és ahogy elnézem nem is lesz. Rothfuss szintén zenész, ő sem fogja soha megírni a folytatást. Bár ő véleményem szerint túlértékelt író. Végig sem bírtam olvasni a Szél nevét. De ettől még másnak tetszhet
7/7 anonim válasza:
Holly Black: The Cruel Prince (és folytatásai)
Cassandra Clare: Végzet ereklyéi; Pokoli szerkezetek; Gonosz fortélyok
-ezek fent könyvsorozatok.
Rachel Vincent: Stray
Kelley Armstrong: Bitten
Sarah J. Maas: Üvegtrón(és a folytatása)Tahereh Mafi: Ne érints
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!