Akkor is elolvastok egy könyvet, ha az nem tetszik?
Figyelt kérdés
Meddig olvassátok, ha az első 20-30 oldal nem tetszett? Pl egy 500 oldalas könyv esetében.2021. nov. 24. 15:28
1/7 anonim válasza:
Semeddig, nem pazarolom rá az időmet.
2/7 anonim válasza:
Attól függ...
Ha úgynevezett "alapműről" van szó, akkor nagy eséllyel akkor is elolvasom, ha nem tetszik.
3/7 anonim válasza:
Ha van egy olyan elem is, ami tetszik, és a vélemények között szerepel, hogy túl kell élni az első xy oldalt, akkor talán elolvasom, de így sem biztos. Illetve, ha pl sorozat része, nem az első kötet, és az előzőek tetszenek, akkor is végigszenvedem. Engem a Jók és Rossza Iskolája "térített meg", nem a HP. Minden eddig megjelent kötet megvan, de a negyedik kötetet megszenvedtem, nem kötött le.
4/7 anonim válasza:
Nem. Soha nem olvastam végig olyan könyvet ami nem tetszett.
5/7 anonim válasza:
Nem. Sok a dolgom, véges az életem és szórakozásból olvasok. Ha nem szórakoztat, akkor nincs értelme.
6/7 anonim válasza:
eddig 6 olyan konyv volt, ami nem tetszett, de soha nem hagytam felbe. igaz, hogy lassabban haladtam ezekkel, de csak elolvastam mindet. ugy vagyok vele, hogy ha mar koltottem ra, csak elolvasom
7/7 anonim válasza:
Sajnos igen, mazochista vagyok. Ha már belekezdek, tudnom kell a végét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!