Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Molyon hogyan lehet sok...

Molyon hogyan lehet sok plecsnit szerezni?

Figyelt kérdés

Némelyik plecsni megszerzéséhez olyan sok könyvet kell elolvasni + utánanézni ennek és annak, stb.

Van olyan felhasználó akinek rengeteg van. Olyankor egy kicsit irigykedek is pedig én is megpróbálok minden szabad percemben olvasni.

2021. nov. 18. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Úgy :)
2021. nov. 18. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezért nem szereztem egyet se. Arra is lusta vagyok, hogy rányomjak, hogy elkezdtem egy könyvet, nem még mentegetni száz dolgot. Szerintem ez is egy hobbi, mint bármi más. Ők ebbe több energiát raknak, mint mások.
2021. nov. 18. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan menü, hogy kihívások, ott nézz körbe. Ezek felhasználók által készített játékok kvázi, különböző szempontok alapján kell könyveket olvasni, vagy olvasás közben szavakat, idézeteket keresgélni.

De vannak olyan kihívások is, amikhez csak egy-két könyv kell.

A világoskék keretesek az oldal saját kitüntetései, azok automatikusan járnak, ha teljesülnek a feltételek.

2021. nov. 19. 07:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sok olyan kihívás van, amihez egy adott könyvet kell elolvasni. Ezek könnyen teljesíthetők. Egy adott könyv adatlapján a kihívás menüpontban látod, hogy van e ilyen hozzá. Szerintem még a címke szerint olvasós kihívásokat is egyszerű teljesíteni, mert ott előre meg lehet tervezni, hogy mit olvasás, hiszen látod a címkéket, és nem kell olvasás közbe jegyzetelni vagy ilyesmi.

Általában azért kell 5 vagy több könyvet elolvasni, mert van erre a molynak egy szabályzata, és csak úgy engedi a kihívást létrehozni. De ilyenkor több év alatt kell teljesíteni, szóval idő van rá bőven.

Továbbá vannak azok a plecsnik, amik nem kihívásokhoz kapcsolódnak, pl adott évben elolvastál 10000 oldalt stb.

Vannak, akik gyorsabban olvasnak és több idejük van szókeresésre, idézetgyűjtögetésre, nekem ilyesmihez nincs energiám :DD úgyhogy én a címke szerinti olvasást szeretem. :))

2021. nov. 20. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!