Milyen könyvet vegyek?
Ha szeretted a Gyűrűk urát, akkor ajánlom a többi Tolkien könyvet is. Van köztük nehezebb olvasmány is pl A szilmarilok, A hobbit egyszerűbb és nagy kedvencem, de vannak rövid történetek is pl Karácsonyi levelek, Tolkien meséi.
/továbbá: Húrin gyermekei, Befejezetlen regék, Gondolin bukása,Beren és Luthien, Elveszett mesék könyve, Beleriand dalai.../
Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe, csodálatos olvasmány, csak ajánlani tudom. - ha már olvasol régebbieket is, mint pl Agatha Christie.
Esetleg a Szilmarilok és A hobbit című könyvet szintén ajánlom Tolkientől, ha tetszett a Gyűrűk ura.
Esetleg még Arthur Conan Doyle - Sherlock holmes kalandjai.
Vavyan Fable Halkiralynő sorozata
Trónok Harca
Éhezők viadala
Robin Cook ha érdekelnek az orvosi krimik pl Koma vagy Járvány
Musso Holnap
Jurassic Park
Ha szereted a történelmi regényeket akkor Szabó Magda Abigél
Ha lány vagy, akkor a Selection sorozat is jó szerintem
Alix E.Harrow - Tízezer ajtó. (Ez inkább az Agatha Christie féle könyvekre hasonlít, de krimiként szerintem jóval visszafogottabb.)
Christelle Dabos - Tél jegyesei (A Tükörjáró sorozat legelső tagja, ugyanolyan varázslatos és fantasztikus, mint a Harry Potter kötetek egy nagyon halvány romantikus szállal és egy csipetnyi krimivel megfűszerezve.)
Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes novellák és regények.
Kerstin Gier - Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld (Nálam nagy kedvenc, kicsit nyomozós, de inkább a Harry Potter kötetekre hasonlít. Sajnos úgy tudom nem lehet kapni többet könyvesboltokban, könyvtárban megnézheted.)
Kollár Betti: A vonzás törvénye
A vonzás szépsége. Ezeket ajánlanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!