Egy wattpados könyvben inkább látnátok a szreplőkről 1-1 képet, hogy az író hogyan képzeli el őket, vagy nem?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 11:42
A kérdező szavazást indított:
legyenek képek
ne legyenek népek
35 szavazat
2/7 anonim válasza:
Nem, borzasztó gyerekes és amatőr.
3/7 anonim válasza:
A legrosszabb húzás, ait egy író elkövethet. Zavaró, és ha már könyv, akkor tudja leírni az író a kinézetet is. Olvasni szeretnének az emberek, nem képeket nézegetni.
4/7 anonim válasza:
Én a regény végén szeretem, addigra megismertem a karaktereket, és érdekel is, hogy az író hogy képzelte el.
A regény eleji képes karakterfelsorolást viszont nem tudom hova tenni. Azt sem tudom még, hogy kik ezek, és van, hogy egy egész hadsereget felsorakoztatnak. Van ember, aki ezt megjegyzi?
5/7 A kérdező kommentje:
#4 imádom ahogy leírtad, igazad van, én is mindig elolvasom, de a felét nem jegyzem meg, szerintem a könyv végére fogom rakni. Köszi!
2021. nov. 15. 08:44
6/7 anonim válasza:
Ha van egy-két kép (a leírás mellé, nem helyette!), melyeket maga az író készített (nem csak leszedte valahonnan), akkor szerintem semmi gond nincs vele. Ugyebár a valódi könyvekben is vannak illusztrációk.
Az viszont már vállalhatatlan, mikor a szerző odaömleszt animekből, filmekből kivágott képeket, hogy "így néznek ki és kész". (Ennek fokozása, mikor egy csomó ruháról is benyom képeket, "ezt viseli ma a szereplő").
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretném. Azt viszont marhára utálom ha a 263. Oldalon derül ki, hogy valaki fekete bőrű. Vagy mondjuk szőke. De a leírás sem mindig számít. Engem soha senki nem fog arról meggyőzni, hogy Bexi nem szőke. Az én fejemben az és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!