November 23. jelenik meg Leiner Laura új könyve az L&L könyvesboltban, megéri arra a napra odamenni? Tapasztalatok esetleg ha már valaki ment oda könyvet venni a megjelenés napján nagyon sokan szoktak lenni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 19:45
11/12 anonim válasza:
Én még akkor voltam, amikor volt dedikálás, akkor tényleg rengetegen voltak és kívül is állt a sor, de szerintem a Fókusz kijelentése főleg erre vonatkozott, amikor Laura még dedikált is a helyszínen. Gondolom most, hogy nincs dedikálás, biztosan kevesebben vannak.
12/12 A kérdező kommentje:
Végül kimentem és rajtam kivül nyitásnál nagyon max 8 ember volt és rendesek voltak mert a szokásos 10 órai nyitás helyett 40 körül már beengedtek minket (lehet valakinek nem nagy cucc de szerintem rendes dolog volt ez) csak azért írom ide hátha valakinek segít az infó hogy ha nincs dedikálás akkor úgy tűnik tényleg nem rohanják meg a boltot az emberek :D
2021. nov. 28. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!