Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki a legrosszabbul író kortárs...

Ki a legrosszabbul író kortárs magyar írónő?

Figyelt kérdés

én tippem:

Vass Virág: Vulévu

2021. nov. 13. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez abszolút ízlés dolga, mert az is lehet, hogy a stílus nem jön be, de az is lehet, hogy a műfaj vagy épp egyik sem. Szerintem ezek teljesen szubjektív dolgok. Nekem pl az általad említett könyv tetszett. A Krasznaja Moszkva meg nem 🤷🏼‍♀️
2021. nov. 13. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:
a moszkvás sem tetszett, egy közhelyhalmaz volt... a vulévu idején még volt remény, mert ez volt az 1. regénye, és ha rámész a molyra, ott is ez áll a legalacsonyabb szinten, senki egy jó szót nem tudott rá mondani.
2021. nov. 13. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát azért a molyon is van egyfajta divathullám szerintem. Amit úgymond illik fikázni, azt fikázzák is. De Vass Virág valóban nem egy Jane Austen, viszont én elfogult vagyok, mert az Elle-t soha többé nem tudtam szeretni, hogy ő leköszönt.
2021. nov. 13. 21:06
 4/6 A kérdező kommentje:

pedig az elle azóta ér vmit, amióta nem ő vezeti.

most bátran nyúlnak tabutémákhoz, meleg párok, fogyatékkal élők, túlsúlyos és transznő is címlapra kerülhet.

amíg v. v. volt a főszerk. súlytalan magazin volt, most viszont a társadalmi igazságosság és felelősségvállalás jegyében is készül.

2021. nov. 13. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Én nem így látom, bár nem tudom volt e azóta újabb csere, de én utáltam közvetlen V. V. után. Egyébként meg ne legyünk igazságtalanok! Először is az még más világ volt. Most már ezek a dolgok általánosabbak. Egy. Kettő meg, mi van, ha én pont egy súlytalan magazint szerettem? Az éles arculatváltás mindig kockázatokkal jár.
2021. nov. 14. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ameli Jorssy vagy Marosi Katalin
2022. jan. 22. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!