Mi lehet ez a könyv?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár nappal ezelőtt jártam a Libriben, ahol láttam egy könyvet, ami akkor nem fogott meg annyira most viszont mégiscsak érdekelne. A gond az, hogy nem emlékszem az íróra és a címre sem:( csak a borítóra, ami zöld volt. Illetve 2 kötet és egybe volt csomagolva! Talán a szórakoztató irodalom kategóriában, de nem tudom:(
Elég kevés információ, tudom, de hátha valaki tud nekem segíteni! Nagyon hálás lennék!
2021. nov. 12. 11:43
1/3 anonim válasza:
Zöld kötetes könyv, ezzel semmennyire nem lehet leszűkíteni ezt... Most mondhatom, hogy lehet, hogy pl A Szél Neve folytatása, de olyan pici erre az esély, hogy nem hiszem, hogy az lenne.
Olyat nem lehet csinálni, hogy elmész oda és ismét megnézed?
2/3 A kérdező kommentje:
De, az lesz persze! Csak még jó pár napig nem leszek a Libri közelében. Gondoltam megpróbálom itt is, hátha
2021. nov. 12. 12:43
3/3 anonim válasza:
Libri.hu irodalom-->szórakoztató irodalom aztán hátha szembejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!