Hol lehet/érdemes több száz fős könyvgyűjtemény eladni?
#1: Olyan pár száz forintra gondoltam darabját (mivel kell, hogy haszna is legyen az antikváriumnak). ma meg holnap kiválogatom azokat a könyveket, amikre tényleg nincs szükségem és készítek belőle egy listát.
#2: Harminc forint átlagban per könyv? Az túl soványnak tűnik.
Néztem a Libri weboldalán, hogy az egyik antikvár könyv, ami nekem is megvan (és valószínűleg ettől a kötettől tuti megválok), azt 3990 forintért van ott árulva. Ennél a könyvnél tényleg eléggé gyenge lenne az a harminc forint.
#3: Falun lakom, kocsi nincs, így eléggé necces lenne megoldani a bevitelt a városba.
#8: Vállalnék, ha lenne. :/ Eléggé le vannak korlátozva a lehetőségek vidéken, főleg falun, a ramaty tömegközlekedés ráadásul ezt tetézi (ezért is tanulok, hogy elkerüljek legalább a fővárosba). +Némely könyv csak a "helyet foglalja" kategória, a nagy részük mivel kötelező olvasmány, így szinte minden könyvtárból kikölcsönözhetném, ha ki akarnám őket olvasni.
#9: Úgy tervezem, hogy katalogizálom miket akarok eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!