Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ciki fanfictiont írni?

Ciki fanfictiont írni?

Figyelt kérdés
Hobbiból, ujjgyakorlatnak.

2021. nov. 11. 17:28
A kérdező szavazást indított:
Az
Nem gáz, de beszélgetésben felhozni már igen
Engem nem érdekel, de ha neked örömet okoz...
Tök jó, gyakorlásnak, szórakozás képpen, de komoly író így nem leszel
Kifejezetten jó dolog, kreatív, szerintem ez egy teljesen elfogadott dolog
40 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Rossz fanfictiont írni ciki. Ez kb a 99.9%-uk. A maradék 0.1% nem ciki.
2021. nov. 11. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozások alapján úgy látom, hogy rossz fanfictiont sem ciki írni..
2021. nov. 11. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem, nem ciki "rossz" fanfictiont írni.

Ha valaki nem gyakorol, akkor nem fejlődik. Még nem találkoztam olyannal, aki nem cringelt volna a régebbi írásai miatt.

Meg amúgy is. Nem mindegy? Ha szerinted rossz, akkor nem kell elolvasni.

2021. nov. 11. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.
2021. nov. 11. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Én is írok / olvasok fanficet, és sosem merült fel bennem, hogy ciki lenne. Adottak a szereplők, valamilyen háttértörténet, de ezeken kívül csak a fantázia szab határt.

Lehet hogy egyesek azért tartják cikinek, mert ilyeneket többnyire a nagyon fiatalok írnak, így automatikusan párhuzamot vonnak a fanfic és rossz írás közé, de ez eléggé sztereotip gondolkodás.

2021. nov. 12. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan az előttem szólóhoz évek óta olvasok, és írok is fanfiction-okat.

Sosem tartottam cikinek, akkor sem, ha már az idősebb korosztályhoz tartozom, és amúgy is szeretem a kreatív dolgokat, márpedig az írás - még akár hobbi szintem is - megfelelően karbantartja az agyat.

2021. nov. 12. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fanfictiont általában az ír / olvas, akire akkora hatást tett egy könyv / sorozat, hogy nem tudja elengedni. Én is írtam tini koromban, sosem gondoltam volna, hogy ciki. Ugyanaz, mintha bármilyen történetet írnál, azzal a különbséggel, hogy adott néhány dolog (szereplők, kapcsolatok, helyszínek). Sok idősebb, családos embert ismerek, aki fanficet ír.
2021. nov. 12. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
Írni? Nem. Nem észrevenni ha valami nem az igazi, és besértődni a nem bunkó de őszinte kritikán? Na az már igen.
2021. nov. 12. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!