Melyik a legjobb Colleen Hoover könyv?
Első olvasásra a Hopeless-t
Viszont a Velünk véget ér a legjobb könyve
Az It ends with us nagyon szépen meg van írva, nehéz témát boncol. Fontos, hogy NEM romantikus könyv, nem Ryle vagy Atlas a lényeg, hanem maga az erőszak a lényeges benne.
Kedvenceim tőle Verity, Ugly love, Confess, Maybe someday.
Szerintem a legjobban megírt könyve az Ugly love, nekem az a kedvencem, de nem rossz a Maybe someday meg az It ends with us sem.
Jelenleg a Never never-t olvasom, nem akarok előre ítélni, még csak az első rész felénél járok, de nekem már ez is nagyon belopta magát a szívembe!! Különleges és a többi könyvétől eltérően (legalábbis amiket olvastam azok közül) ez nem annyira romantikus, nyálas, mint a többi rész, és ezért is tetszik nekem különösen!!
kedvencem az it ends with us es az ugly love nem tudok dönteni a ketto kozott
a hopeless nagyon megérinto volt, de nagyon szerettem
a maybe someday nekem kicsit unalmas volt, en jobban szeretem a gyorsabb tempót, a plot twisteket, de attol meg kedveltem azt a konyvet is
most allok a verity elott, o is nagyon jo értékeléseket kapott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!