Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a legjobb mafyarul is...

Melyik a legjobb mafyarul is meg LMBTQ témájú könyv?

Figyelt kérdés
Olvastam már a Red White and Royal Blue-t,és a Inkább boldog-at, is. De ezen kivül szemezek más könyvekkel is amikben meg jelenik ez is, viszont nem tudom melyeket éri meg elolvasni.

2021. okt. 28. 00:22
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

*magyarul is

*és az

*kivűl

😂😂😂

2021. okt. 28. 00:40
 2/14 anonim ***** válasza:
25%

Én a helyedben azért átnéztem volna kiírás előtt a főcímet. :)

Csak jó tanács. Mert értelmetlen a kérdés magyarul így megfogalmazva (elírást is tartalmazva). ;)

2021. okt. 28. 00:41
 3/14 anonim ***** válasza:
11%

Nah az ilyen esetek miatt lehet utálni, hogy nem frissül magától a válaszok listája. Csak az oldalt is frissítve. :/

Nem mellesleg kétlem, hogy magyarul lehetne ilyen könyv. Legfeljebb rajongó non-profit fordításban.

2021. okt. 28. 00:43
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Válaszoljatok már szerencsétlen kérdezőnek bmeg😅

(#2 ha latens meleg vagy, fogadd már el magad és ne itt nyígjál, mert csak másokat idegesítesz)

Amúgy nekem a démoni kultiváció sorozat tetszett, meg az Akhilleusz dala.

2021. okt. 28. 06:25
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

Démoni kultiváció nagymestere sorozatra +1 szavazat.

Bittersweet - Sotus is kedvencem

Illetve vannak magyar írók is, pl. Carol Souya és Hayden Moore, az ő könyveiket is szerettem.

2021. okt. 28. 08:05
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Benjamin Alire Sáenz : Aristotle ​és Dante a világmindenség titkainak nyomában
2021. okt. 28. 09:46
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Anne Rice könyvei
2021. okt. 28. 10:43
 8/14 anonim ***** válasza:
5%

Már az is baj ha valaki felhívja a figyelmet a szöveg hibáira, hogy legközelebb ne kövesse el újra ugyan azokat a hibákat?

Egyébként meg köszönöm a látens melegezést....

Főleg, hogy Leszbikus vagyok. :/

Naaa mindegy.

Kérdező, szívesen írnék pár címet, de amiket ismerek sajnos mind angol és nincs magyar fordítása.

2021. okt. 28. 10:44
 9/14 anonim válasza:
89%
Démoni kultiváció nagymestere sorozat, + ugyanattól az írótól van még Az égi hivatalnok áldása.
2021. okt. 28. 12:23
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

8-as, mivel előtte már kijavította magát helyesírásilag, így feltételezhető, hogy azt is látta, hogy fogalmazásilag sincs rendben a kérdés, de nem is ez a lényeg.

Sajnos csak filmcímeket tudok, ha esetleg azok is érdekelnek téged, vagy mást, akkor tudok írni egy néhányat.

2021. okt. 28. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!