Melyik a legjobb mafyarul is meg LMBTQ témájú könyv?
*magyarul is
*és az
*kivűl
😂😂😂
Én a helyedben azért átnéztem volna kiírás előtt a főcímet. :)
Csak jó tanács. Mert értelmetlen a kérdés magyarul így megfogalmazva (elírást is tartalmazva). ;)
Nah az ilyen esetek miatt lehet utálni, hogy nem frissül magától a válaszok listája. Csak az oldalt is frissítve. :/
Nem mellesleg kétlem, hogy magyarul lehetne ilyen könyv. Legfeljebb rajongó non-profit fordításban.
Válaszoljatok már szerencsétlen kérdezőnek bmeg😅
(#2 ha latens meleg vagy, fogadd már el magad és ne itt nyígjál, mert csak másokat idegesítesz)
Amúgy nekem a démoni kultiváció sorozat tetszett, meg az Akhilleusz dala.
Démoni kultiváció nagymestere sorozatra +1 szavazat.
Bittersweet - Sotus is kedvencem
Illetve vannak magyar írók is, pl. Carol Souya és Hayden Moore, az ő könyveiket is szerettem.
Már az is baj ha valaki felhívja a figyelmet a szöveg hibáira, hogy legközelebb ne kövesse el újra ugyan azokat a hibákat?
Egyébként meg köszönöm a látens melegezést....
Főleg, hogy Leszbikus vagyok. :/
Naaa mindegy.
Kérdező, szívesen írnék pár címet, de amiket ismerek sajnos mind angol és nincs magyar fordítása.
8-as, mivel előtte már kijavította magát helyesírásilag, így feltételezhető, hogy azt is látta, hogy fogalmazásilag sincs rendben a kérdés, de nem is ez a lényeg.
Sajnos csak filmcímeket tudok, ha esetleg azok is érdekelnek téged, vagy mást, akkor tudok írni egy néhányat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!