Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a legjobb mafyarul is...

Melyik a legjobb mafyarul is meg LMBTQ témájú könyv?

Figyelt kérdés
Olvastam már a Red White and Royal Blue-t,és a Inkább boldog-at, is. De ezen kivül szemezek más könyvekkel is amikben meg jelenik ez is, viszont nem tudom melyeket éri meg elolvasni.

2021. okt. 28. 00:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es film/sorozat címeket is írhatsz nyugodtan ha szeretnél! 😊
2021. okt. 28. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

"8-as, mivel előtte már kijavította magát helyesírásilag, így feltételezhető, hogy azt is látta, hogy fogalmazásilag sincs rendben a kérdés, de nem is ez a lényeg."

Én voltam a 8-as és a 2-es is meg a 3-as is. Csak miközben a 2-es választ írtam még nem volt frissülve a kérdés lapja ezért nem láttam, hogy már javította magát a kérdező. Csak akkor vettem észre amikor elküldés után frissült az oldal.

De gondolom hasonló már mással is előfordult már ilyen, hogy írt valamit és az oldal jellege miatt feleslegesen elküldte mivel még nem frissült az oldal így az új válaszokat se mutatta.

2021. okt. 29. 00:44
 13/14 anonim ***** válasza:
23%
Ja azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy és mivel sajnos nem tudom törölni azt amit már elküldtem így ott maradt.
2021. okt. 29. 00:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Rácz-Stefán Tibort: Fogadj el és Madeline Miller: Akhilleusz dala. Nekem ezek tetszettek.
2021. okt. 29. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!