Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány gyereke lesz Harry...

Hány gyereke lesz Harry Potternek?

Figyelt kérdés

Olvastam a könyvet, szóval tudom, hogy abban 3 gyereket említenek, de az előbb visszaugrottam a legelső könyves kérdésekhez és volt ott egy ahol többen is említették, hogy 5 gyereke lesz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__2284-megh..

J K Rowling elmesélte volna, hogy 5 gyereke született hp-nek, de a könyvben csak hármat említt, vagy csak rosszul tudták a válaszolók?!

2010. szept. 3. 16:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul tudják, Rowling nem mondott ilyesmit, aki talál erről nyilatkozatot, az linkelje be!

Lily minimum 9 éves, amikor a könyv befejeződik, hacsak nem 10 év után szül újra Ginny, akkor marad nekik az a három: James Sirius, Albus Perselus, és Lily Luna.

Én mondjuk szívesen összefantáziálnék nekik még kettőt, Ronéknak is még egy párat...

2010. szept. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!