I_s_m_e_r_t_e_k olyan aktív chat csoportokat, amiben wattpadosok vannak?
Figyelt kérdés
Szívesen csatlakoznék. Aki tud ilyet, írhat privátban is ezzel kapcsolatban.2021. okt. 31. 17:12
1/11 anonim válasza:
FACEBOOK-on biztos van ilyen csoport. Ott meg már tuti találsz chat csopit is
2/11 anonim válasza:
Facebookon van három csoport is. A legaktívabb a Wattpadosok nevű csoport (fekete hátttér egy fehér szöveggel)
Egyébként a kérdés első szava miért van úgy írva?
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2. Másképp nem engedte az oldal kiírni a kérdést. Én meg hirtelen nem tudtam másképp megfogalmazni.
2021. okt. 31. 17:38
4/11 A kérdező kommentje:
Inkább olyan csoportok érdekelnének még, ami nem facebookos csoport. Biztos én nem értek hozzá, de ha nincs külön chat a csoporthoz, akkor nem tudom, hol lehetne wattpadosokkal külön beszélgetni.
2021. okt. 31. 17:55
5/11 anonim válasza:
hát ott, a csoportban 😃 nem értem teljesen a problémát
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit nem lehet érteni. Chaten szeretnék beszélni wattpadosokkal. Nem posztolni egy csoportban és kommenteket írogatni. Amelyik csoportokban benne vagyok, azoknan nincs chatjük. Legalább is én nem találom.
2021. nov. 1. 03:09
7/11 A kérdező kommentje:
Olyan chat csoportok, amik pl. messengeren lehetnek.
2021. nov. 1. 03:10
8/11 anonim válasza:
Ha a facebook csoportban találsz valakit akivel szívesen beszélgetnél mondjuk egy komment alapján, akkor ráírsz messengeren és máris chateltek :D
9/11 A kérdező kommentje:
Olyan nehéz egyeseknek ignorálni egy kérdés, ha nem tudja rá a választ... Írogatnak itt feleslegesen.
2021. nov. 1. 09:30
10/11 anonim válasza:
Figyelj. A legjobb megoldás tényleg a facebook, és ha chatelni akarsz akkor ott van mellé a messenger. Emellet persze lehet hogy találsz olyan discord/messenger vagy tudom is én milyen csoportot amit keresel, de nagy valószínűseggel nem. Ezért írják olyan sokan a facebookot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!