AO3-ra érdemes magyar nyelvű fanficet felrakni? Van ott aktív magyar közösség?
Szia!
Én évek óta az AO3 felületén publikálom a fanficjeimet magyar nyelven. Nem az ottani közösség a lényeg, hanem az, hogy bárhol máshol, ahol erre igény lehet, hirdesd magad.
Igazat kell adnom az előző hozzászólónak: az AO3 nemcsak letisztult felület, de könnyű kevés angol tudással is kezelni a felületét. Beépített helyesírás ellenőrzője is van, olyan nyelven, amilyenen publikálsz. Magyar is van.
Nem szükséges tagság, ahhoz, hogy olvassanak, és értékeljenek (kudos-sal). A hozzászóláshoz is csak egy e-mail címet, meg egy nick nevet kér, de ezt is csak amiatt, hogy az olvasó tudja, ha válaszoltak neki.
Megéri? Igen, nagyon is!
Szerintem is megéri, bár én nagyon pici ideig publikáltam ott (igazából elhanyagoltam), de szerettem. Tényleg egyszerű, áttekinthető és nem voltak trollok sem. :D
Plusz, nem is tudom, hol lenne érdemes, én leginkább angolul írok, a magyar contenteket a Wattpad-es placcomra töltöm fel, de azt az oldalt úgy elöntötte már a mocsok, hogy ha nem tetszene ennyire a kezelhetőség és a design, már törölném is magam.
Szóval: AO3.
#4:
Természetesen lehet originál - eredeti történet, nemcsak fanfic.
Amikor feltöltöd a történeted, ez úgyis a piros csillagos (kötelező kitölteni) kategóriák között szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!