Könyvesboltban lehet félrerakatni könyvet?
Figyelt kérdés
És ha igen mennyiért?2021. okt. 29. 17:56
1/9 anonim válasza:
Mennyi időre? Egyszerűbb, ha megrendeled személyes átvétellel és akkor tartják neked ingyen. Valameddig.
2/9 anonim válasza:
Libriben egy hétig tartják a rendelt könyveket.
3/9 anonim válasza:
Hogy félrerakatni? Ott helyben, hogy majd visszajössz érte? Vagy ha jön akkor tegyenek félre neked egyet? Én nem tudok most olyan könyvről, amelynél félni kellene, hogy elkapkodják előled.
4/9 A kérdező kommentje:
Leigh Bardugo - Crooced Kingdom című kötetére gondolok.
És itteni boltban rakatnám félre, hónap közepéig, mert nekem az kell, de most nem tudom megvenni. Kolis élet :'D
2021. okt. 30. 05:15
5/9 anonim válasza:
#4: Ja hogy most nincs rá pénzed. Úgy nem fogják neked félretenni. De ne félj, lesz belőle akkor is.
6/9 D-Mano válasza:
Ezt az adott könyvesboltban kérdezd meg! (Nem fognak hülyének nézni, vagy ilyesmi, mert elég gyakori kérés ez.) Még csak azt sem kell elmondanod, hogy miért. A Librik többségénen félretesznek könyveket. A kérdés, hogy maximum mennyi időre.
7/9 D-Mano válasza:
Más könyvesboltoknál nem tudom, de a Librikben nem kérnek pénzt a félretételért.
8/9 A kérdező kommentje:
Értem, hát egy kérdést tényleg megér. Köszi!
2021. okt. 30. 09:13
9/9 anonim válasza:
Szerintem biztosan lesz belőle! Megnéztem és elég sok helyen árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!