Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvesboltban lehet félreraka...

Könyvesboltban lehet félrerakatni könyvet?

Figyelt kérdés
És ha igen mennyiért?

2021. okt. 29. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi időre? Egyszerűbb, ha megrendeled személyes átvétellel és akkor tartják neked ingyen. Valameddig.
2021. okt. 29. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Libriben egy hétig tartják a rendelt könyveket.
2021. okt. 29. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy félrerakatni? Ott helyben, hogy majd visszajössz érte? Vagy ha jön akkor tegyenek félre neked egyet? Én nem tudok most olyan könyvről, amelynél félni kellene, hogy elkapkodják előled.
2021. okt. 29. 19:05
 4/9 A kérdező kommentje:

Leigh Bardugo - Crooced Kingdom című kötetére gondolok.

És itteni boltban rakatnám félre, hónap közepéig, mert nekem az kell, de most nem tudom megvenni. Kolis élet :'D

2021. okt. 30. 05:15
 5/9 anonim ***** válasza:
#4: Ja hogy most nincs rá pénzed. Úgy nem fogják neked félretenni. De ne félj, lesz belőle akkor is.
2021. okt. 30. 08:27
 6/9 D-Mano ***** válasza:
100%
Ezt az adott könyvesboltban kérdezd meg! (Nem fognak hülyének nézni, vagy ilyesmi, mert elég gyakori kérés ez.) Még csak azt sem kell elmondanod, hogy miért. A Librik többségénen félretesznek könyveket. A kérdés, hogy maximum mennyi időre.
2021. okt. 30. 09:02
 7/9 D-Mano ***** válasza:
Más könyvesboltoknál nem tudom, de a Librikben nem kérnek pénzt a félretételért.
2021. okt. 30. 09:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem, hát egy kérdést tényleg megér. Köszi!
2021. okt. 30. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan lesz belőle! Megnéztem és elég sok helyen árulják.
2021. nov. 8. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!