Mennyi idő alatt szokott megérkezni az Alexandráról a rendelés?
Figyelt kérdés
Már több mint egy hete rendeltem tőlük pár könyvet bolti átvétellel, akkor kaptam egy visszaigazoló emailt, de azóta semmi. Kezdjek aggódni, vagy mindig ilyen sokáig szokott tartani? Vagy egyeltalán küldenek emailt, vagy bármi más értesítést, ha már átvehetem a csomagot?2021. júl. 27. 22:04
1/2 belapus válasza:
A választott könyveknél meg van adva, mennyi a várható szállítási idő.
A tapasztalatom szerint ezt jobbára betartják.Az értesítésekkel is ez a tapasztalatom.
A konkrét üggyel kapcsolatban - információ híján - csak találgatni tudok.
Talán kifogyott a készlet, időbe telik az újrarendelés.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, most megtaláltam, a könyv adatlapján valóban írják a szállítási időt (nem tudom, ott miért nem kerestem eddig, amúgy teljesen logikus). Ott 1-10 napot írnak, szóval akkor van még idő
2021. júl. 28. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!