Wattpados tesztolvasás, akár hosszú távra?
Sziasztok!
Őszi szünet lévén Wattpadon keresek véleményezhető könyveket. Kategóriában szinte bármit elolvasok, ámbár fent áll a veszély, hogy egyes fanfictionnél nem ismerem az alap történetet. Jöhet befejezett vagy befejezetlen is.
Amit fontos megjegyeznem, nem szakszerű vélemény lenne, hanem egy kezdő írópalántájé, vagyis a sajátom. Üzenetben mindenkinek válaszolni fogok.
Hogy miért is csinálom? - Szeretek segíteni másoknak; némi gyakorlás, hogy a saját történetemnél kiszúrjam azokat a helyesírási hibákat, amiken átfutok; és kifogytam az elolvasandó könyvekből.
Szia. Bár még nincs a wattpadre kiposztolva, de már fent van az első kilenc rész piszkozatként hogy csak posztolni kelljen. Egy tipikusan kamasz sztori, mert hát végülis én is csak olyanokat olvasok. Ha véleményezni akarod akkor posztolom. Szívesen fogadok minden kritikát.
Wattpadon a nevem: @aaannaaa0806
A sztori pedig majd amin most dolgozok a Bocsáss meg!
Szia.
Ha még áll a dolog, akkor én nagyon örülnék bármilyen véleménynek ^^
A sztori egy meleg romantikus sorozat első kötete, befejezett, és már a második kötetet is töltögetem fel. Két fiúról szól, akik közül az egyik piszkálta a másikat, de most ebben a kötetben elkezdenek kibékülni, aztán később majd összejönnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!