Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az "Az"-ban Stephen Kig...

Az "Az"-ban Stephen Kig könyvébe miért kellett a végén az a mind átmentek a lányon jelenet visszaemlékezéskor?

Figyelt kérdés
Értem én hogy féltek emg minden , de ezt smán ki lehetett volna hagyni a könyvől.

2021. okt. 25. 20:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%
Én már kicsit régebben olvastam, szóval bocsi a pontatlanságért, de szerintem mivel ez egy szertartás része, ami azthiszem az indiánoktól származik, szerintem belefér. Egészen biztos vagyok benne, hogy King sem a saját élvezete miatt tette bele.
2021. okt. 26. 01:33
 12/23 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy meg ne fikció... most van benn egy rövid rész erről benne, akkor nem lesz ettől az egész egy szex-regény.
2021. okt. 26. 01:35
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
Stephen King nagyrészt pszichopata könyveket ír. Aki nem tudja elfogadni, az olvasson Két Lottit
2021. okt. 26. 07:36
 14/23 A kérdező kommentje:

12# ezt nem is írtam..

11-es na ebben lehet valami

13 írtam hogy jó könyv , de rákérdetem egy jelenetre.. Amúgy a hozzaszólásod spam

2021. okt. 26. 09:35
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
A #11-es leírta a miértjét a dolognak, valamint ez egy sokkal hatásosabb metaforája annak, hogy felnőtté váltak, hogy többé nem gyerekek. A pusziban és csókban nincs semmi, a szex ellenben a valóságban is egy gátválasztó ilyen téren. Őszintén nem értem, hogy miért zavar ez téged vagy hogy szerinted miért kellett volna kihagyni.
2021. okt. 26. 13:26
 16/23 A kérdező kommentje:

15 csak gondolj bele 11 éves ygerekek szexelnek..

még ha 20. század akkor sem a legnormálisbb dolog.

2021. okt. 26. 18:33
 17/23 A kérdező kommentje:
persze a regényben elfér szódával
2021. okt. 26. 18:33
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

Valóban felkavaró, de az sokkal felkavaróbb, amikor erőszakos halált halnak. Inkább feküdjön le pár gyerek beleegyezéssel, mintsem megkínozzák vagy megöljék őket, nem gondolod? Tényleg nem szeretnélek megsérteni, de fel nem fogom, hogy miért érint téged ez ennyire durván.

2021. okt. 26. 18:43
 19/23 A kérdező kommentje:
kédeztem miért kellett. és igen voltakfelkavaróbb részek pl a kutyamérgezés rasszizmus stb. elég durva halálesetek, végülis ezek mellett illett a regény hangulatához csak kicsit fiatalnak tartottam egy iylenhez a szreplőket. máég ha 14 év körüliek lennének amikor tombolnaka hormook, de egy 11 évesnek még elvétve van nemi vágya. Az indián szertartás viszon jó álasz így több értelme van.
2021. okt. 26. 19:25
 20/23 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem elég egyértelműen ki lett fejtve a könyvben, hogy a Vesztesek Klubjának tagjait csak egy gyenge kapocs fűzte össze, ami attól lett erősebb, hogy Az, ez a kozmikus entitás kapcsolatba került velük. Ebből a megerősödött kapcsolatból jöttek az olyan szupererők, mint pl Eddie tájékozódási képessége a csatornában, vagy az a mentális erő amivel Bill szembe szállt Azzal. De Azt kényszerpihenőre küldték, és a kapcsolat gyengülni kezdett. Ha nem erősítik meg, eltévedtek volna a csatornában, és ott halnak meg mind. Beverly meg ezt találta ki, mert csak ezt ismerte, hiszen az apja csak ilyen módon tudta kimutatni, hogy szereti és kötődik hozzá.

Egyébként nem tudom, ki milyen rózsaszín buborékban él. A 11 évesek igen nagy része mindig is foglalkozott a testiséggel, és mindig is foglalkozni fog. Nem igazán meglepő az a jelenet.

2021. okt. 26. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!