Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Keresek olyan könyveket,...

Keresek olyan könyveket, amiknek a sztoriját én alakíthatom, úgy, hogy máshová lapozok. Sztori alakító könyv, létezik?

Figyelt kérdés

Hallottam valahol, hogy vannak ilyen könyvek, hogy olvasod a történetet és ha van valami eldöntendő rész van, pl a főhős jobbra, vagy balra menjen, akkor te tudod alakítani azzal, hogy a választasz, ès akkor ha balra akkor olvas tovább, ha jobbra akkor lapozz “x” oldalra.

Van ezeknek a könyveknek valami “speciális” nevük, vagy, hogy tudnék ilyenre rákeresni?

Tudnátok esetleg ajánlani ilyen könyveket?

Köszi előre is!

2021. okt. 23. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Szia! Én még nem nagyon hallottam ilyen könyvekről, viszont játékokról/történetjatékokról már igen. De most utána nézek, mert kíváncsivá tettél:)
2021. okt. 23. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezt találtam, nem tudom milyen nemű vagy és mi az érdeklődési köröd, de ez van. [link]
2021. okt. 23. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2021. okt. 23. 23:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A McDonalds-nak volt a gyerekeknek egy ilyen kiadványa, de a sztori vlge ugyanaz volt.

Felnőtt verzióban (meg is kell benne fejteni dolgokat) a Nagy pénzrablás sorozatnak van egy hasonló könyve.

2021. okt. 23. 23:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kaland, játék, kockázat könyveit keresd, de csak antik példányok léteznek. Rengeteg kép van benne, egy közepesen hosszú és bonyolult fantasy sztori. Dobókocka és papír, ceruza is szükséges hozzá.
2021. okt. 24. 07:34
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Lapozgatós könyvnek hívják az ilyent. Magyarul főleg fantasy témában jelentek meg ilyenek.
2021. okt. 24. 07:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Lapozgatós könyv vagy régi elnevezéssel szerepjáték-könyv, A főhős te vagy!

Kaland, játék, kockázat

Kaland, játék, varázslat

1000 veszély sorozat

Fantázia harcos

Thomas Brezinának is van magyarul ilyen könyve

[link]

2021. okt. 24. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Pesten még lehet kapni ilyen lapozgatós fantasy/kaland könyveket a Sárkánytűz és Szellemlovas boltokban, meg gondolom antikvárokban is vannak, meg bookline-on is ("harcos képzelet játékkönyvek").
2021. okt. 24. 12:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2021. okt. 25. 10:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Bakcsi György: Válasszon gyilkost magának
2021. okt. 28. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!