Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlotok egy...

Milyen könyvet ajánlotok egy negyvenes férfinak, aki most szeretne elkezdeni olvasgatni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 20:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Gőgös Gúnár Gedeon :DDD
2021. okt. 15. 20:43
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Skandináv krimik.
2021. okt. 15. 20:47
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ, hogy mi érdekel téged.

Történelmi és krimi könyvek talán jók lehetnek, ha érdekel téged ez.

2021. okt. 15. 21:27
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Ui. sci-fi és fantasy könyvek is nagyon jók
2021. okt. 15. 21:28
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Mond el milyen téma érdekel, és úgy kapni fogsz jó tanácsokat. Sok kedvenc könyvem van, talán én is tudok mondani párat

42/N

2021. okt. 15. 21:33
 6/16 anonim ***** válasza:
40%

"ajánlatok"

Egri csillagok, Láthatatlan ember, Forduljon Psmithez!, Nemo kapitány,Emil és a detektívek,Tom Sawyer, Winettou..

2021. okt. 15. 22:36
 7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,
2021. okt. 16. 17:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem zavar a százalék, tényleg csak merő kíváncsiságból kérdezem: aki lepontozta a 6-os válaszomat, az milyen szempont(ok) alapján tette? Csupa olvasmányos, az olvasás megszeretését segítő, de minőségi könyvet ajánlottam. Ha pld. az Im-igyen szóla Zarathustrát vagy Camus: Sziszüphosz mítoszát ajánlottam volna, merő szarkazmusból, akkor érteném a dolgot.
2021. okt. 16. 19:04
 9/16 anonim ***** válasza:
42%

6-nak.

Bár én szeretem amiket felsoroltál, de ezeket vagy kötelezőként olvasta mindenki, vagy tinédzserként vette a kezébe. Az aki nem olvasta fiatalként az 40 évesen sem erre vágyik. Szerintem ezért lettél lepontozva.

Én 40-es embernek inkább ajánlanám Phillip K. Dick könyvet, vagy olyan témájú könyvet amit a kérdezőt is érdekli. Könnybeben lehetne segíteni, ha ezt megírta volna, hogy milyen téma érdekli.

2021. okt. 16. 20:29
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es

Ebből max. az Egri csillagok volt kötelező.

Egy 40-es ember, aki most kezd olvasni, miben különbözik olvasás szempontjából egy tinédzsertől? Azért P.K.D.-t meg is kell érteni, márpedig a szövegértés nem a korral, hanem az elolvasott szöveg mennyiségével fejlődik.

2021. okt. 16. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!