Milyen könyvet ajánlotok egy negyvenes férfinak, aki most szeretne elkezdeni olvasgatni?
Attól függ, hogy mi érdekel téged.
Történelmi és krimi könyvek talán jók lehetnek, ha érdekel téged ez.
Mond el milyen téma érdekel, és úgy kapni fogsz jó tanácsokat. Sok kedvenc könyvem van, talán én is tudok mondani párat
42/N
"ajánlatok"
Egri csillagok, Láthatatlan ember, Forduljon Psmithez!, Nemo kapitány,Emil és a detektívek,Tom Sawyer, Winettou..
6-nak.
Bár én szeretem amiket felsoroltál, de ezeket vagy kötelezőként olvasta mindenki, vagy tinédzserként vette a kezébe. Az aki nem olvasta fiatalként az 40 évesen sem erre vágyik. Szerintem ezért lettél lepontozva.
Én 40-es embernek inkább ajánlanám Phillip K. Dick könyvet, vagy olyan témájú könyvet amit a kérdezőt is érdekli. Könnybeben lehetne segíteni, ha ezt megírta volna, hogy milyen téma érdekli.
9-es
Ebből max. az Egri csillagok volt kötelező.
Egy 40-es ember, aki most kezd olvasni, miben különbözik olvasás szempontjából egy tinédzsertől? Azért P.K.D.-t meg is kell érteni, márpedig a szövegértés nem a korral, hanem az elolvasott szöveg mennyiségével fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!