Még több olyan könyves oldal ahol elő kell fizetni és minden hónapban küldenek egy könyvet? Vagy bármilyen más könyves csomag is érdekelne.
Itt van például ez: [link]
Ilyenekre gondolok, hátha vannak még ilyen oldalak.
PLusz olyan ahol fizetsz és küldenek egy könyves csomagot amiben nem csak könyv van hanem pl. könyvjelző, gyertya és stb.
Nagyon tetszenek az ilyen dolgok, de még soha nem próbáltam.
Köszönöm ha segítetek!
A linkeltnél még megértem, hogy jó, mert tudod, hogy mit kapsz a pénzedért.
De random könyvcsomagokat soha nem értettem, mert oké, hogy van benne mindenféle, de kicsi az esélye, hogy a sok "kacat" közül valami bejön.
A Kossuth kiadónak vannak amúgy hasonló sorozatai, de azok inkább magazinok vagy bookazinok. Pl. a Magyar história.
Régen futott egy nagyon jó, a Természet világa (?) vagy hasonló. A magazinok tartalma nem is annyira, de az ajándékok nagyon coolak voltak, mindenféle ízeltlábúak egy gömböcskében. Sajna ma már nem kapható. :(
( Csak zárójelben az említett oldallal kapcsolatban: Verne regényeinek jó része elérhető ingyenesen is. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!