Megvennétek egy ismeretlen szerző regényét?
bocs az offért de engem meg az irritál, hogy a nyugatot majmolja mindenki... egy regény igen is lehet jó és szuper, attól függetlenül, hogy a szereplőknek nem Jessica meg Alehandro a neve...
Amúgy én megvenném, szeretem a magyar írok könyveit. Mert akkor, tényleg a gondolatait olvasom, mert egy magyarra fordított könyv nem ugyanolyan... :)
20:18-as
Ezt magyarázom mindenkinek...
Mégis mi a baj azzal, ha valami magyar? Nem értem. Van egy rakás szép magyar név is, és tehetséges írók, meg persze költők, ha valakinek nem tűnt volna fel. Továbbá magyarul lehet a legszebben fogalmazni...
Na de a kérdésre visszatérve, persze. Az árakhoz nem értek - forintban legalábbis -, de ha valami megragad, azt menten el szoktam olvasni, abszolút mindegy, ki írta. :)
Akkor megvenném, ha jó kritikákat hallottam róla.
Ha csak így a könyvesboltban láttam egy könyvet, nem veszem meg, hiába tetszik a tartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!