Ki a kedvenc wattpad írótok? (Jikook) Mik a kedvenceitek, tudtok ajánlani?
5 napja is fel tették ezt a kérdést...
Egyébként facebookos csopikban tudsz érdeklődni, ott biztosan kapsz rá választ.
Hát igazából én éppen egy Jikook-os könyvet írok. Igaz, még csak az első rész lett kész, de ha van kedved olvass bele.🤗🤗🤗
A címe: Előző élet(Jikook ff.)
az én személyes kedvenceim SeoBona, katicakatica, SanKookRiVane és bettinakuksi (( az utóbbit csak akkor ajánlom ha szereted az erősen 18+ os de mégis egy jól sztorival körülvett ff-eket viszont mégegyszer figyelmeztetlek, hogy erősen 18+os, főleg a sokatmONDÓ egyezség :DD ))
mondjuk ők pont ismertek:// viszont minmie_and_kook reading listjeibe belekukkantassz akkor szinte csak jikookot találsz, vannak szomorúak, softok, pikánsabbak, angolul is vannak és elég nagy a választék. remélem tudtam segíteni. jó olvasást <3
Én SeoBona, Cserenana és Csanabella fanfictionokat szoktam leginkább olvasni. Imádom őket, mindhárman remek írók.
SeoBonától a My favorit taecher a kedvencem.
Cserenanától a Jogos kérelem és az Ágytánc.
Csanabellától pedig mindhárom megírt könyve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!