Annak a Harry Potter másolat könyvnek, aminek betiltották a forgalmazását, annak van angol fordítása?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt volt róla hír, hogy egy EU-s országban ki akartak adni egy orosz könyvsorozatot, de aztán a bíróság megtiltotta nekik, mivel nagyon harrypotter-es. Ebből a könyvből létezik angol nyelvű változat? Csak mert szeretnék magam is beleolvasni, hogy lássam, mennyi a hasonlóság.2021. szept. 14. 14:11
1/6 anonim válasza:
Tanya Grotter (Russian: Таня Гроттер) is the female protagonist of a Russian fantasy novel series by Dmitri Yemets. Tanya (short for Tatiana) Grotter is an orphan with intentional resemblances to J. K. Rowling's Harry Potter. Despite its reputation in Russia and the many books it has spawned, the series is not available in English translation, because of the first book having been judged a breach of copyright.
2/6 anonim válasza:
Van jópár része, és fogalmam sincs, hogy elérhető-e bárhol angolul, de az angol Wikipédia ír a hasonlóságokról:
3/6 anonim válasza:
(második vagyok)
Bocsi, még nem láttam az első válaszát, amikor elküldtem az enyémet. Ezek szerint elérhető. :)
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor most kiderülhet, mennyire hajaz rá.
2021. szept. 14. 16:38
6/6 anonim válasza:
Beleolvastam egy kicsit és ez kb. olyan paródiának tűnik, mint a Heri Kókler és az epeköve K. B. Rottringtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!