Vannak könyvek, amiket nem akartok elolvasni, holott nagyon híresek és mindenki szereti?
Stephen King könyvek, bár a thrillereket szeretem.
Lehet nem kéne így összehasonlítani, de megnézették velem a Halálsoront filmben. Olyan vontatott és nyomasztó volt az egész, hogy én ilyesmiből többet inkább nem kérek.
Hasonlóan a Tűz és Jég dala könyvekkel. A sorozatot láttam, elkezdtem egyszer olvasni a könyvet, de kb. 50 oldal után abbahagytam, mert olyan tömör volt az író stílusa, hogy beleuntam és inkább dobtam.
Egyetlen Stephen King könyv még nem volt a kezemben, és nem is lesz soha.
Másik a Harry Potter sorozat. Harmadik a Szürke nem tudom hány árnyalata.
Negyedik a sorban Leiner Laura írásai.
Ettől drágább az én időm, hogy ilyenekre eltékozoljam.
Vass Virág regényei nagyon szarok, érdemes a moly.hu értékeléseit olvasni. A Vulévut azt hittem falhoz vágom, a Franciadrazsé és a Szoknya-blues is nagy csalódás volt, a Krasznaja Moszkvát meg nem bírtam végigolvasni...
És a többit már nem is akarom!
Plasztikázás helyett megtanulhatna írni!
Alkonyat - ez csak szimplán nem annyira érdekel, meg amúgy is annyit beszéltek róla mindenhol, hogy már nagyrészt tudom, hogy miről szól és így még kevésbé érdekel
Szürke ötven árnyalata - nem szeretem az erotikus regényeket
Tűz és jég dala - nagyon hosszúnak tűnik és nem mertem belekezdeni (meg ha jól tudom amúgy sincs még befejezve, és ki tudja mikor lesz)
Üvegtrón - elkezdtem, és nem volt rossz de akkor nem folytattam, és azóta már elfelejtettem, hogy mi volt az első részben és nincs kedvem újraolvasni (meg ennél is kb. mindent lespoilereztek a neten)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!