Mi a véleményetek ezekről a könyvekről?
Devlin Haynes: Vérvonal
Szerintem oltári nagy twilight-koppintás, ráadásul gagyi is, a főszereplő meg egy gyépés. és hp.
Én nagyon szeretem a Twilight-ot!!
És ha tetszik vagy szimpi a könyv...olvasd el!
Még hogy Bella nem aaaz? :-O Mondd, te olvastad a könyveket? Mert én igen, és biztosíthatlak, hogy nagyon is az. Jaa, magyarán szólva kölcsönvett --> összelopkodott. A Drakulát meg a Tvájlájtot pedig, kérlek, ne emlegesd egy lapon, mert szinte SEMMI közük egymáshoz. Nagyon sablonos a Tvájlájt, például megnézheted, se Bellának, se Edwárdnak nincsenek negatív tulajdonságai, így aztán könnyű beleszeretni biztos a másikba... A vámpírok csak azért kellettek bele, hogy ne legyen olyan istentelenül unalmas :D
második
Én is nagyon szeretem a Twilightot. Igaz a vámpírok nem vonzanak, de mindent megnézek és elolvasok ami hasonlít az Alkonyathoz. Minden könyvben van valami ami más.
Mondjuk filmet nem ismerek sokat de az Alkonyat, True Blood és a Vámpírnaplók alapja szinte teljesen ugyan az.
És azok is tök jók.
A Twilight tényleg koppintás. Innen-onnan összeszedegette, nyálban áztatta, és kész is lett.
Az "írónő" (hogy nem sül le a bőr a képéről, hogy írónak meri magát nevezni?) pedig egyértelműen magáról mintázta Bellát. És mindig egy Edwardot szeretett volna magának. Így hát megalkotta a kis erekciómentes fiúcskát, és nagyon elégedett magával. Elcsépelt, unalmas sztori.
Ez a Vérvonal se ígér túl sok jót, ha már köze van valamennyire a fent vázolt hányadéknak. Bocsi, rajongók, de ti belül mind egy-egy 10 éves kislány vagytok, aki a szőke hercegre vár.
Jaja, pont erre ment a könyv írója, hogy nyálas legyen, és gondolom olyan keresktert hozzon létre, ami olyan "ideális", ezért tetszeni fog a kislányoknak, akik várnak a szőke hercegre ;D
második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!