Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Végig szoktatok olvasni egy...

Végig szoktatok olvasni egy hosszú könyvsorozatot?

Figyelt kérdés
Pl. Ha egy 4-5-6 kötetes könyvsorozatot olvastok éppen, és elolvastok 1-2 kötetet belőle, nem szoktátok azt éreni, hogy most akkor kicsit mást is olvasnátok, pl. 1 részes könyvet, és utána visszatértek az előző könyvsorozathoz?

2021. aug. 15. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

de előfordul.Bár ez azt is jelentheti még se annyira jó sorozat.

Bár én igy olvastam ki az Eve Dallas 20 részét,4x5 kötetként

2021. aug. 15. 15:05
 2/8 anonim válasza:
100%
Nekem ez a könyvsorozat milyenségétől és a hangulatomtól függ. Van, hogy egy többrészes sorozatot gyorsan egymásután elolvasok, le sem tudom tenni, és még akárhány részt elolvasnék belőle. Nem rég egy kilenc részes sorozatot olvastam, ott eleolvastam felét, szünetet tartottam, olvastam egyebeket és majd visszatértem rá. Sokszor van, hogy tetszik a könyvsorozat, de éppen olyan kedvembe vagyok, hogy nem tudok koncentrálni rá. Szóval igen, én is szoktam így lenni.
2021. aug. 15. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha szeretem a sztorit, sokszor olyan egymásutánban olvasom, mintha egyetlen, hosszú könyv lett volna az egész. Más esetben meg előfordul, hogy mivel friss könyvek, várnom kell a megjelenésre, úgy meg mindig van 1-2 év a kötetek között, ha nem vagyok szerencsés.
2021. aug. 15. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán, mert nem nagyon kedvelem, ha egy történet megszakad, majd egy következő könyvben folytatódik. Inkább elolvasok egy nagyon vastag könyvet, de a történet ott fejeződjön be. De ez csak az én ízlésem, vagy hozzáállásom. Ettől még lehet, hogy mások kedvelik a több kötetből álló történeteket.
2021. aug. 15. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekesnek találom, akkor igen.
2021. aug. 15. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
En elolvasom, ha érdekel, de utána választok valami "lazább" könyvet.
2021. aug. 16. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ nálam.

1. Éppen futó sorozatot, amit vmiért elkezdtem olvasni, nem is tudnék úgy olvasni, hogy közben nem olvasok mást :D.

2. Ha meg már lezárt sorozatot kezdek el olvasni, akkor az alábbi lehetőségük közül lehet vmi:

- nem tetszik az első vagy a második könyv, nem folytatom

- tetszik a sorozat, de kicsit "tömör", jó lenne fellazítani valami lazább könyvvel

- annyira magába szippant a sorozat, és olyan könnyen olvasható, hogy amilyen gyorsan csak tudom, "befalom' a többi részét is, ha hozzá tudok jutni

2021. aug. 16. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Én mindig legalább 2 könyvet olvasok párhuzamosan, ( de sokszor 3-at is), az egyik jellemzően könyvsorozat ilyenkor.

Folyamatosan olvasom az adott könyvsorozatot, mellette pedig különálló könyveket.

Pl június óta olvasom az Outlander sorozatot, mellette Dean R Koontz, Robin Cook, Stephen King, Carlos Ruiz Zafón, John Saul- könyvet is olvastam és most épp John Grisham könyvet olvasok mellette.

2021. dec. 3. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!