Könyvet fogok írni! Milyen témában írjak?
Félreértés ne essék, vannak egyedi ötleteim. De arra vagyok kiváncsi, hogy TI milyen témában olvasnátok szívesen? Vagy pl milyen sztorit valósítsak meg?
Én régebben tökre örültem volna, ha valaki az én ötletemről írna egy könyvet.
Szóval hajrá! Ha valaki valamilyen témában olvasna valamit akkor megvalósitóm.
(olyan 200-300 oldalas lesz)
Én nem értem, hogy mit vártatok a reakciómtól.
Szerintem szánalamas volt egypár válasz.
Ki írtam egy kérdést, hogy milyen témában írjak amire lenne kereslet.
Nem ez az első könyvem.
Vannak ötleteim amiket meg is valósítok. Aki ennyire irigy az inkább magába nézzen.
Ééééhés a nagyképű kölök már el is érkezett a "csak irigyek vagytok" lépcsőhöz. Annyira tipikus. Igen, mi borzasztó irigyek vagyunk, hogy nem nekünk jutott eszünkbe, hogy megpróbájuk másoknak megmagyarázni azt, hogy ha ellopjuk az ötletüket, az még nekik hízelgő. Atyám...
Meg ez a grandiózus "meg is valósítom" szöveg. Ja, írtál 3 oldalt Wattpadon valami fiúbandáról. Nagy megvalósítás.
Én abba hagytam, nem provokállok senkit. Viszont ezek nem értelmes emberek, mert ha felteszek egy kérdést akkor válaszol rá normálisan vagy ignorálja.
Nem kezd el itt vitatkozni, hogy igy meg ugy. Csak szegenyeknek baj van a fejukkel.
Ha író leszel, meg kell tanulnod, hogy nem lehet mindenkinek maradéktalanul a kedvére tenni. Mindig lesz valaki, akinek baja van azzal amit csinálsz, ahogy csinálod, de lesznek olyanok is akik megértik, és kedvelik amit majd alkotsz.
Itt az oldalon is van egy viselkedési forma, ami szemmel látható. Ha egyvalaki elkezd pocskondiázni, hamar talál társat a dologba, mígnem egy harmincvalahány válaszos kérdéssé fajul a dolog.
Én unalomból írok, film vagy könyv most nem köt le. Néha én is cikizek, de ha sokan fordulnak egy ellen, attól mindig késztetést érzek, hogy a "gyengébb"oldalra álljak :D
Amúgy ez messze nem provokáció, csak véleményeket ütköztetünk, hol érettebb, hol gyerekesebb formában. :D
Az Erő legyen veletek!
haha7
Az üzenet szövege:
Megszeretném kérdezni, hogy neked van életed? Csak mert ahogy látom nincs. Még mindig itt pofázol egy 12 évesnek . Foglalkozz a kis tökéletes életeddel mert szerintem van mit javítani rajta.
Puszi😘
És már a privátozás is megy. Mert biztos az én életem a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!