Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvet fogok írni! Milyen...

Könyvet fogok írni! Milyen témában írjak?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, vannak egyedi ötleteim. De arra vagyok kiváncsi, hogy TI milyen témában olvasnátok szívesen? Vagy pl milyen sztorit valósítsak meg?

Én régebben tökre örültem volna, ha valaki az én ötletemről írna egy könyvet.

Szóval hajrá! Ha valaki valamilyen témában olvasna valamit akkor megvalósitóm.

(olyan 200-300 oldalas lesz)

2021. aug. 13. 19:28
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
86%
A világért sem akarok megbántani senkit sem, de azért az ilyen kérdések kicsit kiábrándítóak.
2021. aug. 14. 06:26
 12/48 anonim ***** válasza:
82%

Írj könyvet az egyik álmodról, vagy valaki más álmáról.

Igazából akármiről is irhatsz, a lényeg hogy neked tetszen.

De amúgy ha tényleg egy gyk-s kérdés kell ahoz hogy ötletet szerezz, vagy ihlethez juss, akkor egy pár évig szerintem hanyagold még a könyvkiadást... Csak pénz kidobás lesz.

Minden rosszindulat nélkül mondom

2021. aug. 14. 09:35
 13/48 A kérdező kommentje:

Én sem akarok senkit megbántani, de ti nem birtok értelmezni egy kérdést.

A kérdésem így hangzik “ Könyvet fogok írni! Milyen témában írjak?“

A téma egy nagyon tág fogalom, elég ha azt mondod , hogy szerelmi szállakról vagy valami elvont kitalált világban játszodjon.

Nem ez az első könyvem. Én rengeteg ötletemet megvalósítottam.

De ha ennyire nincs életetek hogy itt pampogtok ( tisztelet a kivételnek) akkor veletek van a baj.

2021. aug. 14. 10:19
 14/48 anonim ***** válasza:
88%

kérdező, aki író, az azért lett író, mert van SAJÁT mondanivalója a világról, mert van egy TÉMA, egy TÖRTÉNET, ami szenvedélyesen foglalkoztatja, amit ismer (anyagot gyűjtött, kutatott, felépített), amit el akar mesélni.

egy VALÓDI író akkor sem mások után menne, ha mondanák neki mit írjon, mert szuverén alkotó ember saját gondolatisággal, egy markáns hanggal, általa kitalált vagy megélt történetekkel.

aki a gyakorin ilyen bicskanyitogató ostobaságot kérdez, az inkább olvasson sokat, de írni ne akarjon.

önkritikád zéró!

2021. aug. 14. 11:26
 15/48 anonim ***** válasza:
78%

"Nem ez az első könyvem. Én rengeteg ötletemet megvalósítottam."

mert adták már ki könyvedet?

saját könyvről akkor beszélhetsz, ha egy kiadó gondozásában már megjelent.

ha nem jelent meg, az nem könyv, akkor sem ha 500 oldalt írtál, az kézirat.

ha már "rengeteget" ötletet valósítottál volna meg, bizonyára nem a gyakorin kérdezgetnél ilyeneket, hanem befutott író lennél.

2021. aug. 14. 11:29
 16/48 anonim ***** válasza:
86%

"De ha ennyire nincs életetek hogy itt pampogtok ( tisztelet a kivételnek) akkor veletek van a baj."

ez az öntelt felfuvalkodottság...

2021. aug. 14. 11:31
 17/48 A kérdező kommentje:

Okes, további jó morgolódást, nem érdekel a véleményetek:)

Egy páran írtak témákat privátban , szóval neki is kezdek.

2021. aug. 14. 11:34
 18/48 anonim ***** válasza:
20%
Önteltség, felfuvalkodottság, na és irigység, na az szorult belétek, meg az elmebaj, amivel a piros x-et nyomkodtátok a válaszomra. Pedig milyen remek kis alapsztorit hoztam össze hajnalok hajnalán... de a kicsinyesség és a kreativitás hiánya a lepontozás keserű pöcegödrébe taszította a válaszom. Megérett az idő a pusztulásra! :D
2021. aug. 14. 11:39
 19/48 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le. Nekem tetszett:)
2021. aug. 14. 11:56
 20/48 anonim ***** válasza:
13%
Köszi, de ez a finomított verzió volt. Az eredeti elképzelésben egy kutatólaboratóriumban lett volna egy akció, ahol az ellopott vírus véletlenül kiszabadul, és világjárványt okoz. De a valóság keserű piruláját nehezen veszik be a tömegek, maradtam az egyszerűbb verziónál :D
2021. aug. 14. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!