Mi a véleményetek a wattpad könyvemről ?
www.wattpad.com/story/280734670-fekete-bunda?utm_source=widget&utm_medium=link_copy
Bevallom nem vagyok valami nagy író és ez a könyvemben is látszik de szeretném kikérni mások véleményét mert szerintem kicsit fura lett az első rész és nem tudom érdemes e folytatni .
Röviden: a főszereplő egy Luna nevű lány aki képes farkassá változni . Az iskola mellett egy kávéházban dolgozik . Lakótársa Ari, aki egy boszorkány családból származik és a családjánál van egy lopott kristály ami ha rossz kezekbe kerül nagy pusztításokat tud okozni . A lányokat démonok , vámpírok, vérfarkasok és egyéb mitikus lények üldözik és próbálják megszerezni a kristályt.
Nagyjából ennyi lenne de ahogy vissza olvasom az első részt olyan furcsa érzésem lesz mintha túl sok mindent akartam volna egyszerre már mint : démonok , vámpírok , boszorkák ,alakváltók, iskola meg még munka hely is és ez mintha túl sok lenne vagy csak túlgondolom ?
A válaszokat előre is köszönöm !
Rögtön ami szemet szúrt, az az írásjelek nem megfelelő használata. Az idézőjelbe tett szöveg és az idézőjel között nincs szóköz, a vessző után, nem pedig előtte van szóköz, a pont előtt sincs szóköz. A vessző használatot is nézd át, mert sok helyen nincs, ahol szerintem kéne. A szavak írásmódjának is nézz utána (például "le fogott" - az igekötő az igével egybe írandó).
A történet maga amúgy rendben van. Az nem gond, ha sok karaktert felvezetsz már az elején, mert így az olvasó megismeri a szereplőket, nem a történet közepén a semmiből bukkannak fel, amikor már az olvasó nem igazán tudja hova tenni - persze pár mellékszereplő felbukkanhat így, de a főszereplőket jobb az elején ismertetni. Viszont a jellemfejlődés is legyen meg, ne derüljön ki azonnal minden az összes szereplőről, legyenek meglepetések is az olvasó számára, különben egyhangú lesz. Így elsőre ennyi jutott eszembe. Amúgy jó lesz ez, ha egy kicsit jobban odafigyelsz. Ne hagyd abba, sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!