Ajánlana nekem valaki egy jó könyvet? Bővebben lent. :D
Ma van a névnapom, gondoltam, meglepem magam egy regénnyel. :)
Szeretem a thrillert, a történelmi, a váratlan fordulatokkal teli és a lélektani műveket, de bármi jöhet, ami nem csöpögős vagy Twilight-rokon. XD
Utóbbit is majdnem megvettem, szerencsére bele tudtam olvasni egy barátom révén, és letettem róla. :DDD
Ezért is kellene egy jó tipp olyantól, aki hozzám hasonlóan falja a könyveket.
John Grisham-től bármi. (:
Cecily von Ziegesar-tól a Bad Girl és a Hot Girl sorozatok esetleg, ha lány vagy.
J.D. Robb - halálos sorozat.
15/L
Szabó Magda: Abigél
Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai
Lian Hearn: A fülemülepadló
Paul Hoffman: Isten balkeze
Kleinheinz Csilla: Város két fül között
Celia Rees: Bűbájos Mary
Jackie French: Hekja
A mindenit, itt aztán elég vegyes a felfogás a fenti kritériumokkal kapcsolatban. :D Akkor én is sorolok párat.
1: Anita Blake sorozat. +, hogy jó sok részes, izgalmas, humoros, véres, ötetes. - lehet neked, hogy vannak benne vámpírok (is), de NEM, semmi közük a Twilight féle csillogós tündérekhez. Akikkel mellesleg nekem semmi bajom. xD
2: Stephen King könyvek, ha izgalomra, vérre, brutalitásra, egyszersmind pszihológiára is vágysz. Akárki akármit mondd, S.K. könyvei tele vannak lélektannal.
3: Éhezők Viadala. Letehetetlen. Fordulatos, izgalmas, érzelmes és elgondolkodtató.
4: Dan Brown könyvei. Gondolkozós-agyalós történetek, és sokszor elég csúnya dolgokat dörgölnek az ember orra alá.
5: Biff Evangéliuma. Haláli. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!