Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért árulják ilyen drágán...

Miért árulják ilyen drágán Stephen King könyveit?

Figyelt kérdés
Facebook csoportokban pl a Duma Key c. könyvet 9000 Ft-ért vitték el. Miért kerül ennyibe?
2021. júl. 25. 18:37
1 2
 11/15 Metionin ***** válasza:
100%
Mert már nem lehet kapni. Én a Lisey történetét kerestem évek óta de csak ilyen 10 ezerért találtam, annyit meg nem fizettem érte. Most meg hogy sorozat lesz belőle, hopp kiadták újra és megvettem normál áron. Az Az is retek drága volt amikor nem lehetett kapni, aztán a film miatt újra kiadták és csökkent az ára a használtkönyv-piacon is.
2021. júl. 29. 19:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Látom, te átlátod a helyzetet.
2021. júl. 30. 17:37
 13/15 Metionin ***** válasza:
13. Duma Key az egyik kedvencem, akkor vettem meg amikor megjelent a vörös-fehér puhafedelű, erre meg már azt sem lehet kapni. Az a rossz, hogy mostanság csak akkor adnak ki valamit újra, ha film lesz belőle.
2021. júl. 30. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

King könyvei, ha nem adják ki rendszeresen, viszonylag hamar beszerezhetetlenné válnak. Ezért megy fel 1-1 példány ára.

Áldom az eget, hogy nagyon régóta egyből megjelenés után megveszem őket, mert szívnék rendesen , ha mostanában kéne megvenni a régebbi könyveit. A Duma key pl nagyon ritka manapság, vagy eddig kb 10 évig a Lisey története is az volt, most adták ki újra a sorozat miatt, de ilyen még a Minden haláli is, nagyon ritka darab. ( Amúgy a kedvenc íróm, nagyon szeretem:))

2021. júl. 31. 01:49
 15/15 Metionin ***** válasza:
15. Áh, a Minden halálira vadászok vagy 5 éve :D könyvtárból olvastam többször de egyszerűen sehol se lehet már kapni.
2021. júl. 31. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!