Mi az, hogy felborul a nemzeti műveltség azáltal, hogy a fiatalok Harry Pottert olvasnak?
Kicsit felháborított az új oktatási miniszter kijelentése, amit egyáltalán nem értek:
mellesleg jó lenne haa tanárokat a munkájuk alapján fizetnék... a jó tanár kapjon sok pénzt... a szar tanárt meg rúgják ki a picsba...
úgy értem msot a tanárok bére attól függ hogy mennyire vannak kevesen pl egy fizika tanár többet keres mert kevesen vannak... ez fas*ság
egy csomó tanár szeretettel buktatgatja meg a diákokat... szeretik szivatni a kiszemeltet... na mért nem néznek egy átlagot... 2 irodalom tanár között, hogy kinek vannak jobb tanulói, mellesleg mindig megíratják a kompetencia mérőt... abból és a jegyekből leszűrhetnék hogy ki az akinek az iq-ja nem egyezik a tanulmányi eredményével... és mégsem teszik
a köcsögöt akit mindenki utál és sorra csak kibuknak az osztályából, ugyanúgy dolgozhat és élheti beteges vágyait ...
2. mit tehet az a szerencsétlen JKRowling, hogy izgalmasabb a könyve mint a jános vitéz??
melyik épeszű ízlése egyezik meg a bőgatyás paraszt hőssel??? mindenki a hosszúkabátért van oda vagy valami normális páncélért...
sose szerettem a magyarkultúrát meg meséket mind olyan ízléstelen és nem menő... magyarország inkább egy parasztország... ha elolvasok egy magyar és egy más országbeli legendát csak arra lyukadok ki, hogy volt egy görbeorrú műmájer fitymatyi meg pár bőnadrágos paraszthős... senki sem tehet arról hogy a magyaroknak nem volt ízlésük egy gazdag írónőnek meg van....
meg a nagy március 15.-ei harc nagy és erős vezére egy sándor nevű férfiruhás nő volt... bajusszal...
hogy várják el hogy inkább ezekről olvassak?
a múltunkon nem lehet változtatni, akkor hát ne kötözködjenek a jelentben
mellesleg nem értem hoffman-t ... mi köze a harrypotternek ahhoz hogy emelni akarja a tanárok bérét? ez midnenkinek jó.. figyi má 80 pont kell a tanári egyetemhez ?:D:D:D hahaha és most felemelik a fizetést... annyi tanár lesz mint a pic sa ez szerintem mindenkinek az álma :D kevés tanulással jó fizető munkahely... 80 pontot a legnagyobb tájparaszt is összetud szedni és má mehet is ingyenes tanári egyetemre ... :D
a nyelvvizsga már kötelező kb 50 pont
ha cig ány vagy kapsz ajándék 25 pontot...
meg a 2 es érettségik... ajjaj már régen átlépted a 100 pontot és mehetsz tanárnak... az egyetemen meg tanulsz s kész
A kérdésre válaszolva:
1. Örüljenek, hogy olvas a gyerek
2. Én is a HP hatására kezdtem el olvasni, és most már a magyar szépirodalmat is be tudom fogadni
3. A "Nesze fiam, kötelező" örökre elveszi gyerek kedvét az olvasástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!