Lányok/nők! Mely romantikus regényeket ajánljátok, melyekben a lehető legszebben megfogalmazott/ábrázolt/elképzelt együttléteket írták le? Vagyis amely szeretkezések számotokra is rendkívül élvezetes lenne a valóságban?
A megfelelő férfival természetesen.
Javasolnátok néhány ezzel a dologgal kapcsolatosan nagyon kellemesen fogalmazó, nagyon jó jeleneteket körülírni képes írónőket és/vagy konkrét regényeket, melyekben szépen mutatják be e jeleneteket?
(Már ha írtak ilyen történeteket egyáltalán.)
Egyetlen ilyen romantikus regényt sem ismer innen senki?
Azt feltételezem, hogy a nők azért szép számmal olvasnak ilyen regényeket, ezáltal tudják melyekben vannak gyönyörűen bemutatva a jól megírt együttlétek.
Nem törvényszerű, hogy mi, nők ilyeneket olvasunk. Én inkább a horror könyveket szeretem.
Egy együttléti jelenet volt, ami megmaradt, de inkább a cselekményszáll miatt, hogy annyira izgultam az érintettekért, hogy összejöjjenek, de ha az életem múlna rajta sem tudnám megmondani a címét. Egy csajról szólt, aki indiánok fogságába esett, és miközben beilleszkedett a törzsbe, beleszeretett az egyik harcosba.
Colleen Hoover igazán szenvedélyes írónő, csodálatos munkákat adott ki a kezei közül. :D
Én magam csupán a Velünk véget ért, valamint a Csúf szerelmet olvastam, de mindkettő írása a szívemig hatolt.
A Velünk véget ér komolyabb témát feszeget, de a Csúf szerelem két fiatal felnőtt barátság extrákkal kapcsolatáról szól, gyanítom, hogy ebben megtalálod, amit keresel. :D
Esetleg Molyon még, ha utána olvasol, akkor biztosan téged is megnyer olvasói vélemény. :D Nagyon közkedvelt írónő, sokan követik a munkásságát.
Remélem tudtam segíteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!