Super lovers anime mi benne az élvezetes ?
Nem is tudom, hogy tegyem fel a kérdésemet..
Ez egy pedo anime tulajdonképpen ? (lehet nem engedi a kérdést kiírni ha teljesen kiírom)
Hogy nevezik ezt a fajta kapcsolatot általánosságban ?
Japánban, hogyhogy engedélyeznek mindenféle fajta mocskos dolog ábrázolását amit akár kisgyerekek is láthatnak?
Vagy ilyen a filmimpar és kész? Megmutatja milyen dolgok vannak a valóságban , amit az azzal azonosulok élvezhetnek?
Ren amikor 8 volt Haru meg 16 az a kapcsolat pedonak számit.
Viszont a 16 éves és a 24 éves az már nem annyira gáz...
Haru iker testvérei szintén azért nem reagálnak erre az egész gusztustalanságra mert az anime azokkal foglakozik akik hasonszőrűek és direkt nem mutatnak olyan szereplőt aki mélyen elitéli ezt ?
Hát, igazából az eszményi értékét nehéz lenne pont ennek az animének/mangának leírni:D
Azt vedd figyelembe, hogy Haru valamilyen szinten kirekesztettnek érezte magát mindig, mert soha nem kapta meg azt az anyai törődést, amit amúgy igényelt volna. Aztán egy biztos, szerető családra lelt(ott is voltak már "falak körülötte"). A szülők vele együtt autóbalesetet szenvedtek, ők odavesztek,őt meg a kómából felkelvén elkezdte felemészteni a bűnbánása. Így egy boldogtalan nőfaló gazember lett belőle..egy darabig. Ő tehát egy méltányos lelki terhet fog hordozni magán még évekig,amivel sok ember talán nem is tudna sokáig meglenni.
Megismerte Rent, aki ugyanolyan "elhagyott" volt, mint ő(asszem adoptálták, valami ilyen mizéria). Nyilván kezdetben nem viszonyult úgy hozzá, ahogy. Elkezdte megismerni és (főleg miután Ren hozzá került),Ren volt az első, akinek sikerült feltépkednie a régi sebeit és kezelni azt. Illetve, Ren általánosságban korához képest nagyon okos és érett. Piszok ártatlan, de érett.
Ren kezdte el érezni ezeket az érzéseket először,azt hiszem, ő is adott hangot nekik. Haru meg ment vele.
Egyébként ezen lehetne még vitatkozni, nyilván Haru lenne a "hibás", a kapcsolatukat illetően, merthát mégiscsak ő a felnőtt, neki kell tudni...
De itt két elég komolyan sérült emberről van szó. (Harunak egyébként is elég durva brother-complex-e van.) Valamilyen úton-módon egymásban találták meg a támaszukat szerintem. Vannak ilyesfajta, talán sokkolóbb történetek, filmek vagy könyvek, amiket nehéz megérteni a legtöbb embernek. Talán ez is ilyenfajta...(azért vegyük figyelembe, hogy ez egyébként egy kitalált történet)
Másrészről meg yaoi. Haru a dögös, férfias seme, Ren meg a cuki, ártatlan kis uke. Dögös, amit csinálnak(már akinek ez tetszik), a fujoshik/fudanshik meg örülnek a fejüknek meg csorgatják a nyálukat, hogy ez milyen édes. Valahol tényleg az😅
Éés rengeteg fajta anime van. De tényleg. Olyan is létezik, ami már szinte szitokszó. Szóval sokféle mű kerülhet ki az ember kezei közül(főleg, ha az japán anime🤷🏼)
valaki aki látta ezt a sorit végig.
Mi történt Rennel a 9.részben ? Először felállt neki vagy mi ?
Ren ebben a részben ijed meg attól,hogy ő meleg tulajdonképpen?
Ez így kissé kusza nekem. Ha korábban már rájött, hogy szerelmes Haruba és engedte , hogy megcsókolja, akkor ezekkel együtt nem tudta , hogy ez azt jelenti, hogy ő meleg ?
Én meg azt hittem tudatában van ennek, csak nem tudja szeretőkén vagy testvérként kezelje Harut..
Mint ahogy az első is írta, Ren piszok ártatlan. Igen, most állt fel neki először. Jól értetted. De még azután sem igazán tudta, hogy mi is az, ami történt vele.
És szerintem Ren eddig nem törődött azzal, hogy ki fiú és ki lány, egyszerűen csak vonzódott Haruhoz. A csókot simán a szeretet jelének vette (ugye nem Japánban nőtt fel, hanem mondhatni farkasok között). De most ténylegesen elkezdett kamaszodni, már testileg is kezdi érdekelni őt Haru.
Elszigetelt környezetben nőtt fel, szóval nem tudta, hogy mi a "helyes". Szerintem ténylag csak a szívét követte és csak most döbbent rá, hogy különbözik a legtöbb embertől. És a fiatalok nem mindig tudják, hogy mit jelent melegnek lenni.
a 2.évad 6.részében mikor Haru ráijesztett Renre azzal, hogy azt hiszi elsüllyedt, de csak tesztelte, Ren ugyebár ezt megtorolta.
Mi a pszichológiája az ennek a Jutalmazz és Büntess dolognak,eltudja magyarázni valaki ?
Vagy egyszerűen arról van szó, hogy megfosztjuk attól amit szeret az illető?
Szerintetek várható 3.évad ?
Ha nem , miért nem?
#7/Kérdező:
Az animét úgy ahogy, de végülis lezárták a "szokásos módon". Van lehetőség a folytatásra, de a történet lényegi része (a pszichológiai vívódás a melegségen, mostoha-rokoni kapcsolaton, korkülönbség) végülis végig ért.
Pedig én szívesen megnéznék még belőle 1-2 évadnyi folytatást.
8-as.
A szokásost úgy érted, hogy a 2.évad ova végén volt egy mini összefoglaló,aztán ennyi...?
Ha valaminek a mangája sikeres miért nem folytatják az animéjét ?
Most nem feltétlen a super lovers.
A manga legyártása olcsóbb ?
Mi kellene ahhoz, hogy folytassanak egy ilyen témájú animét ?
Vagy esélytelen mert a célközönség ebben a témában nagyon kevés?
Max manga népszerűsítésre szolgált ez is ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!