Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az üvegtrón sorozat olvasása...

Az üvegtrón sorozat olvasása előtt mindenképp az előzménnyel kell kezdeni vagy utánna is ráérek elolvasni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném elkezdeni de félek hogyha nem az előzménnyel kezdem nem fogom érteni, de szívem szerint azt a könyvet a végére hagynám. Hogyan lenne jobb?

2021. jún. 28. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen fogod érteni anélkül is. A 0. rész később jelent meg az, mint az első. Akik a 0.rész megjelenése előtt olvasták, azok is értették.
2021. jún. 28. 18:50
 2/5 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Fogod érteni anélkül is.
2021. jún. 28. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan azzal kezdtem mármint a nulladikkal, de anélkül is érthető szerintem a sorozat. Sok vonatkozás van benne ami később esetleg magyarázattal szolgálhat a sorozat bizonyos elemeire, de ezek nem lényegesek. Inkább olyan hogyismondjam elmondja, hogy Aelin vagy Celeana kinek mi honnan ismer bizonyos szereplőket. Ugyanakkor ezen kívül teljesen különálló történet az egész miközben mégsem az. Én azt tanácsolom kezdj azzal, de ha nem akarsz akkor nem fontos érteni fogod anélkül is.
2021. jún. 29. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én az első kettőt olvastam legelőször, utána az előzménynt. Előtte is érteni fogod
2021. jún. 29. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Az előzménykötet később jelent meg, érdemes a kiadás időrendjében olvasni.
2021. jún. 30. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!