Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ez a Bexi-sorozatban hogy jön ki?

Ez a Bexi-sorozatban hogy jön ki?

Figyelt kérdés
A Kezdet kötetben ugye ősz van, megy a Pop/Rock döntője, aztán a Hullócsillag télen játszódik, viszont a harmadik kötetben (Illúzió) Geri már jelentkezik a következő Pop/Rock-ba, és a Nélküledben már meg is nyerte, ami elvileg tavasszal játszódik. De Márknál meg ősszel volt a döntő, és mikor zsűri lesz az utolsó részben, akkor is ősz van, a Valahol pedig nyáron játszódik, tehát nekem teljesen úgy tűnik, hogy az egész sztori egy év leforgása alatt történik. Akkor meg hogy jön ki, hogy Geri versenye közbe van szúrva, és miért tavasszal? Valahogy el lett ez számítva, nem?

2021. jún. 26. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Fuu ez jó kérdés.

Az eleje igen ősszel játszódik, akkor van a döntő, aztán a Hullócsillagban decemberben elmennek Londonba(+ Bexi szülinap december 20 körül)

Viszont ugye tavasszal már lehetett jelentkezni az új Pop/Rock-ba (ahova Geri jelentkezett), ezt hangoztatták a Késtélben is.

Az Illúzió az januárban játszódik talán(?)

A Nélküled az tavasszal ;Nagy Márk szülinap ápr.16 + a Valaholban elmondják hogy kb május elején jöttek össze Lizike esküvője után pár nappal(titokban ugye😎)

Aztán a Valahol az júniusban játszódik.

Az Egyszerben meg elmondják hogy eltelt 2 hónap a szakításuk óta, akkor ott már ősz van meg ugye az új Pop/Rock, ahol Nagy Márk a zsűri.

Szóval ja ez 1 év alatt játszódik kb.

Szerintem akkor tavasszal is volt egy Pop/Rock ( amit Geri nyert), bár megértem, mivel nagy sikere volt ez előző Pop/Rocknak is, illetve Gerit az elutasítás után visszahívták mivel Bexi miatt érdekes lett, lehet ezért gyorsultak az események.

De amúgy nem tudom késő van már😂

Egyébként legjobb könyvsorozat Leiner Laurától, imádom🥺❤️

2021. jún. 27. 01:17
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Igen, ez egy év.

Késtél - október

Hullócsillag - december /november vége/

Illúzió - decembertől februárig

Nélküled - április és május

Valahol - július

Egyszer - főleg szeptember vége/október eleje

A Pop/Rock ténylegesen egy olyan műsorra sikeredett a könyvben, ami csak megy-megy tovább folyamatosan. Ha jobban belegondolsz, tulajdonképpen 3 Pop/Rock-ot láttunk→ Késtélben Márk, Illúzióban és Nélküledben Geri, majd az Egyszerben Márk zsűritagként.

A lényeg, hogy direkt fél évente megy a műsor és bár van egy kisebb baki a könyvben, de az nem ez.

2021. jún. 27. 02:08
 3/5 anonim ***** válasza:
#2, mire gondolsz?
2021. jún. 27. 11:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Elég furcsa, hogy fél évente megy a műsor... de valószínűleg igazatok lehet, más magyarázat nem nagyon van.
2021. jún. 27. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:
87%

Igen, kissé fura, hogy fél évente megy, de ha belegondoltok, a könyv szerint volt nézettség. Ha a magyar műsorok nagy része nem lenne egy moslék, akkor ezt akár élőben is meg lehetne csinálni.

(Második vagyok)

2021. jún. 27. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!