Ez a Bexi-sorozatban hogy jön ki?
Fuu ez jó kérdés.
Az eleje igen ősszel játszódik, akkor van a döntő, aztán a Hullócsillagban decemberben elmennek Londonba(+ Bexi szülinap december 20 körül)
Viszont ugye tavasszal már lehetett jelentkezni az új Pop/Rock-ba (ahova Geri jelentkezett), ezt hangoztatták a Késtélben is.
Az Illúzió az januárban játszódik talán(?)
A Nélküled az tavasszal ;Nagy Márk szülinap ápr.16 + a Valaholban elmondják hogy kb május elején jöttek össze Lizike esküvője után pár nappal(titokban ugye😎)
Aztán a Valahol az júniusban játszódik.
Az Egyszerben meg elmondják hogy eltelt 2 hónap a szakításuk óta, akkor ott már ősz van meg ugye az új Pop/Rock, ahol Nagy Márk a zsűri.
Szóval ja ez 1 év alatt játszódik kb.
Szerintem akkor tavasszal is volt egy Pop/Rock ( amit Geri nyert), bár megértem, mivel nagy sikere volt ez előző Pop/Rocknak is, illetve Gerit az elutasítás után visszahívták mivel Bexi miatt érdekes lett, lehet ezért gyorsultak az események.
De amúgy nem tudom késő van már😂
Egyébként legjobb könyvsorozat Leiner Laurától, imádom🥺❤️
Igen, ez egy év.
Késtél - október
Hullócsillag - december /november vége/
Illúzió - decembertől februárig
Nélküled - április és május
Valahol - július
Egyszer - főleg szeptember vége/október eleje
A Pop/Rock ténylegesen egy olyan műsorra sikeredett a könyvben, ami csak megy-megy tovább folyamatosan. Ha jobban belegondolsz, tulajdonképpen 3 Pop/Rock-ot láttunk→ Késtélben Márk, Illúzióban és Nélküledben Geri, majd az Egyszerben Márk zsűritagként.
A lényeg, hogy direkt fél évente megy a műsor és bár van egy kisebb baki a könyvben, de az nem ez.
Igen, kissé fura, hogy fél évente megy, de ha belegondoltok, a könyv szerint volt nézettség. Ha a magyar műsorok nagy része nem lenne egy moslék, akkor ezt akár élőben is meg lehetne csinálni.
(Második vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!