Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik Harry Potter könyvnek...

Melyik Harry Potter könyvnek az elején (vagy végén? ) van az a rész ahol Harry, a Weasley házban ébred föl szikrázó napsütésben?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 14:29
 1/9 A kérdező kommentje:
*Weasley-ék házában
2010. aug. 26. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyikben se. Nem lehet, hogy az a könyv véletlenül egy film?
2010. aug. 26. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, a 4. filmben van ez a rész.
2010. aug. 26. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:

A könyvben a 2,4 és 6. részben indul Weasleyktől a suliba.

Ezen kívül a téli szünetet,csak a 6. részben tölti náluk.Akkor is lehet napsütés.

A könyvek végén nemigen hiszem,hogy az Odúban ébredne,mert mindig egyenesen Dusley-ékhoz megy.

2010. aug. 27. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
A félvér hercegben.Beront reggel a szobájába Ron és Hermione,kihúzzák a függönyt,és Harry-t vakítja a napfény ami az ablakon beárad.
2010. aug. 27. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, az előttem lévőnek van igaza, a Félvér herceg elején van egy ilyen jelenet rész a Mamamaci és Francica c. fejezetben. Nade az nem a Grimmauld téren volt?
2010. aug. 27. 14:39
 7/9 anonim válasza:
Grimauld téren az 5-ös részben vannak.
2010. aug. 27. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne tévesszük össze a könyvet a filmmel. Az eleje és a vége pedig szerintem az elejét meg a végét jelenti. Nem? Szóval az, hogy valahanyadik fejezetben elmegy a Privet Drive-ról az Odúba, és ott egy reggel szikrázó napsütésben ébred, az nem tartozik ide.

A vége pedig többnyire az utazás végével egyenlő. Tudtommal.

Szóval a válasz: ilyen legfeljebb az egyik filmben van, bár azokat nem szoktam nézni.

Az első voltam.

15L

2010. aug. 30. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
4. filmben
2011. febr. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!