Beérnek még az országba?
Will I have to pay any extra fees to get my order in the EU?
The prices on our website and what you pay at checkout is the final price. You will not have to pay any additional charges or fees at delivery.
Ez van az oldalon.
Folyamatosan volt frissítva a korona alatt is, változott, mikor a helyzet változott.
Gondolod, hogy a "nincs szállítási költség" azt jelenti, hogy ingyen van a posta? Csak simán be van építve az árba. Ugyan ez lesz innentől is.
Jó, akkor légy szíves magyarázd meg magának az oldalnak, hogy nem igaz, amit írnak. De meg is kérdezheted őket magukat.
Már miért ne érné meg az oldalnak, hogy tőlük a legegyszerűbb megrendelni? Lehet anyagilag nem éri meg közvetlenül, de te honnan rendelnél inkább? Ahol még lesz valami plusz költség, amit nem tudsz pontosan előre és akkor derül ki, amikor már nincs visszaút, vagy onnan, ahol mindent elintéznek helyetted és te csak kattintasz egyet és kész?
Nem vámot, hanem áfát + kezelési költséget fizetsz július 1-től. Ne keverd, mert nem ugyanaz.
Egyébként egy hét alatt nem hiszem, hogy ideér a cucc, de reménykedj, mást már úgyse lehet. :D
Július 1. - től mindegy honnan rendelsz és mennyiért akkor is lesz plusz költség. Azt pontosan nem tudom, hogy ez az oldal intézi-e el nekem az áfát, de nekem kell gondolom fizetni.
Nem kevertem. Írtam is, hogy vám, áfa. Egyelőre 27% áfát kéne fizetni.
De lehet amúgy,mert ettől az oldaltól a max idő míg ideértek 9 munkanap volt. De olyan is volt, hogy 6 volt. Tudod, lehet, hogy beér mondjuk az országba június 30.-án,de én még nem kapom kézhez, mert még csak beért, de akkor már nem vámolhatnak meg,(áfa, mielőtt megint valaki azt mondaná keverem, csak megszoktam, hogy így mondom :)) még ha nem is kapom július 1.-én kézhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!