Username3 kérdése:
Valaki esetleg olvasta Romy Hausmann: Drága gyermek című könyvét?
Figyelt kérdés
Én nemrég fejeztem be, viszont a végén található egy idegen nyelvű szöveg (a fordító latinnak ismerte fel) de nem tudom elolvasni mivel nagyon hiányosan fordítja és interneten sem találtam erről fordítást. Valaki esetleg tudja, hogy mi az a szöveg?#latin #drágagyermek
2021. jún. 19. 12:57
1/3 anonim válasza:
Nem találtam neten a szöveget, nekem meg nincs meg a könyv, de könnyebb latin mondatokat le tudok fordítani (kb. olyan szintig, mint amilyenek Erasmus könnyebb szövegeiben vannak, vagy Aesopus állatmeséiben). Ha beteszel ide néhány mondatot, lehet hogy sikerül (a háttér ismeretének hiánya ezt megnehezítheti, de ha nem túl nehéz a mondat, sikerülhet).
2/3 anonim válasza:
Jó könyv? Csak érdekelne, mert könyv vásárlás előtt állok és a boltban megfogott.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon jó könyv volt.
2022. máj. 9. 10:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!