Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány napig/hétig/hónapig...

Hány napig/hétig/hónapig olvastok egy könyvet?

Figyelt kérdés

Nyílván függ az oldalszámtól, meg az ember idejétől, de mondjuk ha kb. 3-400 oldalas könyvről van szó, akkor kb mennyi idő, hogy elolvassátok?

Mondjuk ha sorozatról van szó, akkor az ahány kötet, nyílván annyiszor X idő.

2021. jún. 16. 19:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kva sokat dolgozom, ezért olyan egy hét. Ha nincs meló vagy épp kevés, akkor mondjuk 3-4 nap.
2021. jún. 16. 19:23
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mennyi időm, vagy kedvem van. A legutóbbi könyvet egy hét alatt kivégeztem, de volt olyan is, hogy másfél hónap volt kiolvasni egy könyvet.
2021. jún. 16. 20:24
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Az egyéni rekordom egy délelőtt, de az egy vékonyabb regény volt durván 250 oldal. Ha hosszabb 300-400 oldal akkor általában két nap. De ez függ a kedvemtől, a szabadidőm mennyiségétől és attól, hogy mennyit kell tanulnom. Viszont volt egy sorozat ami a maga 8 kötetével szerintem kitett 1500-2000 oldalt, de lehet többet is. Ezen 1 hónap alatt rágtam át magamat.
2021. jún. 16. 20:32
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szemléltessük az Olimposz hősei sorozattal!

Mindegyik kötet 500+.

Első kötet nekem kevesebb, mint egy nap volt. Az ötödik kötet két és fél hónap. Romlott a minőség szvsz.

2021. jún. 16. 20:49
 5/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Eléggé függ attól, hogy mennyire tetszik a könyv, milyen a nyelvezete, milyen genre, mi a témája, anglul vagy magyarul olvasom, olvasok-e mást mellette, ha igen, az jobban vagy kevésbé tetszik stb.

Van, hogy egy 700 oldalas könyvet két nap alatt elolvasok, van olyan 200 oldalas, aminek kell akár két-három hét is.

2021. jún. 16. 21:41
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Általában hónapokig, mert nem ritka, hogy hetekig nincs időm/kedvem/energiám olvasni. Ha éppen van mindhárom, akkor általában egy hét.
2021. jún. 16. 22:08
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

Nyáron 2-3 nap, de olvastam ki már izgalmas könyveket 1 nap alatt

De sokszor mostanában inkább 1-2 hét.

17L.

2021. jún. 16. 22:25
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva ez nálam csak a könyvtől függ. Voltak olyan könyvek amik olyan jók voltak, hogy egy hétvégi napon hét óra alatt olvastam el, kisebb mosdószüneteket beiktatva. Voltak olyan könyvek amik olyan unalmasak voltak, hogy hónapokig olvastam. Ha egy átlagos könyvet nézünk akkor körülbelül azt mondanám hogy max egy hét.
2021. jún. 16. 23:37
 9/20 anonim ***** válasza:
92%
3-4 óra/könyv, amikor a kedvenc írómtól olvasok. Ha nem érdekel az adott könyv akkor nagy eséllyel be sem fejezem. Ha érdekel, de nem "letehetetlen", akkor pár hét, esetleg hónap, attól függ, milyen szintű az érdekeltségem iránta:)
2021. jún. 17. 00:30
 10/20 anonim ***** válasza:
91%

Egy 408 oldalas könyvet (Predator: A vadászok Szigete) egyszer 2 éjszaka alatt kiolvastam. Ilyen 2 fele feküdtem le.

Meg volt egy olyan háziolvasmányom, hogy szépen lassacskán el kezdtem olvasni, de mivel a halasztási terv nem jött össze, egy délután alatt kellett elolvassam a fél könyvet, és megírjam az olvasónaplót. :D

De a Zarándokút Kadathba-t vagy fél évig olvastam, pedig 165 oldal csak.

2021. jún. 17. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!