Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen témákról nem olvasnátok...

Milyen témákról nem olvasnátok szívesen a könyvekben?

Figyelt kérdés

Azért mert nem a ti stílusotok, vagy azért mert, megbotránkozóak?

Szoktatok néha bevállalni kihívásnak ilyen könyveket, amik nem a ti stílusotok?

Végül milyen témákról olvastok szívesen?

2021. jún. 14. 20:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem rég kezdtem el olvasni 18+-os könyveket.

Ezekben megerőszakolós, gyilkolós dolgok vannak, pl az Ellopott babácskák.

Nagyon tetszett a második részt is megvettem, később elolvastam a Minden csúf és csodálatos dolgot is.

Ez is tetszett.

Szóval "bevállaltam".

2021. jún. 14. 20:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Azokat én is olvastam, bár nem mindegyik rázós jön be. Eddig egyedül az ellopott babácskák tetszettek.
2021. jún. 14. 20:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedofília

Daddykink

2021. jún. 14. 21:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Bármi ami romantikus és a szerelem köré épít.

Vagy csináljanak valami értelmes dolgot, és legyen annak a könyvnek egy normális sztorija, vagy dugjanak rendesen... Mondjuk utóbbit képregényben jobban szeretem, de a nyálas érzelmes hülyeségeknél minden jobb.

Csak azt olvasok, ami nekem tetszik. Sci-fi, fantasy, horror.

2021. jún. 14. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretek a szexuális aktusról olvasni, egyszerűen enm érdekel, és nem szeretem a gyilkolós, hentelős, darabolós könyveket sem.

Azok a könyvek sem érdekelnek, aminek a témja egyértelműen, higy kinek van több hódítása, legyen az férfi vagy nő, ezeket végtelenül egysíkúnak és unalmasnak tartom. Nem szeretek zombikról olvasni.

Amiről szívesen, szóval a fantasyt például szeretem, de nem túl részletezve a csatajeleneteket, inkább a hősiességre vagy érdekes politikai helyzetekre építve, mintsem a kiontott belsőségekre (a hideg is kirázott a gondolattól is.)

Illetve szívesen olvasok 7-13 éveseknek szóló iskolai vagy vakációs történeteket, olyat, ahol a karakterek nem papírmasék, hanem valósak, hihetőek. És kedvelem a hoszabb tájleírásokat is, ez sokaknak unalmas, de én elég vizuális típus vagyok, és szívesen olvasok ilyesmit, ezért kedvelem a vadásztörténeteket, útleírásokat, mert sokszor nagyon szépen van leírva a táj vagy egyes épületek.

2021. jún. 15. 13:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szívesen olvasok az öngyilkosságról például vagy a szexuális erőszakról és zskalatásról. Volt rá példa, hogy elolvastam egy könyvet amiben ezek közül mind a kettő szerepelt, viszont csak tizennégyes korhatár volt a hátulján, így az gondolták nem lehet durva, kibírom. Viszont 18 évesen is nagyon megrázott. Úgy döntöttem tartom magamat ahhoz, hogy nem olvasok erről a témáról többet
2021. jún. 15. 18:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Homozexualitásról nem olvasok szívesen.

Egyszer olvastam egy sorozatot, amiben volt egy ilyen szál, de nem kimondottan erről szólt, az elviseltem, de nem olvasnék olyat, ami kimondottan arról szól.

Nem azért, mert elitélném őket, hanem mert nem tudom magam bele élni a szereplő bőrébe.

Nem vállalnám be kihívásnak sem. Csak olyat olvasok, ami érdekel.

2021. jún. 16. 21:38
 8/13 A kérdező kommentje:

Egyetértek a válaszokkal. Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még.

Én a szerelmi háromszögekről nem szeretek olvasni, biztos van más is, de azok most nem jutnak eszembe.

2021. jún. 18. 16:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A vallásról nem olvasok szívesen. Nem vagyok vallásos, egyszerűen nem érdekel a téma.

Fikcióból szeretem a szerelmes történeteket, de ami nem csöpögős és a fiú szemszögéből van, mert ez ritka. Heteró és meleg sztorikat is szoktam olvasni, nekem nem megbotránykoztató a téma.

2021. jún. 18. 17:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazából... Akármit elolvasok ha érdekel és tetszik. Lehet ez egy boncolás, gyilkosság, szex vagy akár egy könnyed szerelmi story, esetleg történelmi regény.

Ha tetszik, jöhet. + Akármi tetszhet.

2021. jún. 25. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!